Werq The World Tour: Bestel nu de beste tickets!

De officiële RuPaul's Drag Race Werq the World Tour keert terug met een geheel nieuwe productie voor 2023! Deze tournee brengt een paar van de meest iconische dragqueens naar het podium en belooft een onvergetelijke ervaring te worden. De show is op donderdag 2 november te zien in de Ziggo Dome.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De Werq the World Tour biedt een avond vol glamour, fantastische kostuums, geweldige choreografieën en natuurlijk de krachtige lip-sync performances van deze sterren uit de dragwereld. Ze zullen je meenemen op een reis vol pruiken, glitter en hoge hakken die je ademloos zal achterlaten. ‘Het is de officiele RuPaul’s Drag Race tour om een reden,’ zegt Jon Norris van Voss Events. ‘Het is de grootste, meest spectaculaire dragshow ter wereld. De muziek, decors, fashion, choreografie en verlichting in deze productie zijn als niets wat dragfans ooit hebben gezien.’

De Europese cast bestaat uit Angeria, Aquaria, Bosco, Daya Betty, Ginger Minj, Jaida Essence Hall, Kandy Muse en Rosé. Zij staan klaar om de wereld te betoveren met hun talent, schoonheid en charisma. Deze getalenteerde dragqueens hebben internationale faam vergaard dankzij hun optredens in RuPaul's Drag Race.

De tickets voor de RuPaul’s Drag Race Werq the World Tour zijn te bestellen via de officiele website van Voss Events.

Bestel jouw tickets hier!

ANGERIA Main
AQUARIA Main
BOSCO Main
DAYA Main
JAIDA Main
KANDY Main
VANJIE Main
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen