OUTtv Pro is your lifestyle on demand! 

 OUTtv Pro is de nieuwe streaming service van OUTtv. Ontdek je favoriete LHBTI+ -films, -series, -documentaires, comedy specials, realityshows, concerten, TV-programma's en OUT originals, waar en wanneer je wilt al vanaf €5,- per maand.

 

  ABONNEER NU!

 

OUTtv Pro voegt maandelijks meer dan 15 nieuwe titels toe aan de bibliotheek. Je bent slechts één klik verwijderd van je nieuwe favoriete film of serie te ontdekken. Tegen een maandelijks betaling kan je een ongelimiteerde hoeveelheid aan films, series, documentaires, shows & concerten kijken, zonder lastig gevallen te worden door advertenties.

  • Meer dan 500 uur aan kijkplezier
  • Al vanaf €5 per maand*
  • Elke maand 15 nieuwe titels
  • Voor de community, door de community
  • 100% snel, veilig en discreet
  • Makkelijk op te zeggen

*i.c.m. een 1-jarig abonnement

Wat valt er allemaal te ontdekken?

 

Ben jij klaar voor 500 uur aan films en series? 

Abonneren op OUTtv Pro is easy-peasy! Je bent slechts enkele simpele stappen verwijderd van de OUTtv Pro bibliotheek. Je abonnement opzeggen is trouwens net zo simpel als abonneren.

 

  NU KIJKEN

 

 

1. Kies

Selecteer de duur van je abonnement

2. Registreer

Creëer een account

3. Betaal

Kies de gewenste betaalmethode

4. GENIET!

Je bent er klaar voor! Ga lekker zitten en geniet :-)

1 Maand

€7,99

€9,99

Meest gekozen

3 Maanden

€19,99

€24,99

6 Maanden

€35,00

€45,00

12 Maanden

€60,00

€75,00

Nog aan het twijfelen? Kies een abonnement dat bij jou past en probeer OUTtv Pro of meld je aan en probeer de GRATIS categorie. Ben je al wel overtuigd? Kies dan een abonnement voor een langere duur en bespaar geld. 

 

  ABONNEER NU!

 

 

Je kan betalen met de bekende betaalmethoden

Ben je er klaar voor? 

 

  ABONNEER NU!

FAQ

Wat is OUTtv Pro? arrow down

OUTtv Pro is een video-on-demand streaming web app waarmee je series, films, documentaires, shows en shorts kunt kijken, waar en wanneer je maar wilt. Op je smartphone, tablet of op je desktop. Onderweg of juist thuis, het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding! OUTtv Pro voegt wekelijks nieuwe titels toe aan de database. Login en ontdek je nieuwste favoriete film of serie. Voor een maandelijks bedrag kan je onbeperkt series, films, documentaires en meer bingen en dat allemaal zonder reclames.

Op welke apparaten kan ik OUTtv Pro bekijken? arrow down

OUTtv Pro kun je op bijna elk (modern) apparaat bekijken, zolang je maar een internetverbinding hebt. OUTtv Pro gebruik je op je Smartphone, tablet, laptop en desktop. Het is zelfs mogelijk om OUTtv Pro naar je televisiescherm te casten door middel van Google Chromecast, met je Android telefoon of Apple (TV) Airplay met je iPhone. Let op! Casten werkt momenteel alleen met toestellen waarvan het besturingssysteem gelijk is aan het castingapparaat.

Kan ik OUTtv Pro via mijn televisie bekijken? arrow down

Ja, dat kan! Het enige dat je nodig hebt is Google Chromecast of Apple (TV) Airplay.  We ontwikkelen momenteel een TV versie van OUTtv Pro, speciaal voor Smart TV’s. Zodra deze versie klaar is laten we het je weten.

Kan ik OUTtv Pro in HD bekijken? arrow down

Alle OUTtv Pro video’s zijn in HD-beeldkwaliteit beschikbaar. Daarnaast hangt de beeldkwaliteit altijd af van de snelheid van je internetverbinding: deze is zo hoog mogelijk voor zover je verbinding dit toelaat. Wanneer je verbindingssnelheid afneemt, schakelt de video player automatisch over op een lagere kwaliteit. Het geluid is stereo.

Is het mogelijk om content offline te bekijken of te downloaden? arrow down

Nog niet! OUTtv Pro is een web app, dat betekent dat je altijd een internetverbinding nodig hebt om je favoriete video’s te bekijken. We willen heel graag deze mogelijkheid toevoegen aan de web app en we zijn hard bezig om dit te realiseren.

Netflix heeft ook LHTBI-films en documentaires - wat is het verschil met OUTtv Pro? arrow down

OUTtv Pro heeft de grootste en meest uitgebreide database met meer dan 500 titels aan uiteenlopende LHBTI series, films, documentaires en shows. Netflix heeft veel minder titels gericht op de LHBTI-gemeenschap. OUTtv Pro selecteert de beste content op basis van aanbevelingen vanuit LHBTI-filmfestivals waar OUTtv mee samenwerkt en op basis van verzoeken van onze kijkers en gebruikers. OUTtv Pro is echt door de community gemaakt, speciaal voor de community.

Hoe abonneer ik en hoe werkt het betalen? arrow down

Een abonnement afsluiten is heel makkelijk! Kies als eerste de duur van je abonnement. Vervolgens maak je een account aan en selecteer je de gewenste betaalmethode. Dat is het! Betalen is snel en uiteraard veilig. Bovendien maken we het mogelijk om anoniem een abonnement af te sluiten, zodat je verzekert bent van je privacy. 

Ik ontvang OUTtv via de televisie provider, waarom moet ik alsnog betalen voor OUTtv Pro? arrow down

Als je via de televisie provider het OUTtv-kanaal ontvangt dan krijg je niet automatisch een account voor OUTtv Pro. OUTtv Pro is een video-on-demand web app waarmee je toegang krijgt tot meer dan 500 titels, waar en wanneer je wilt. Dit is een andere service dan OUTtv’s televisiekanaal, omdat we je de mogelijkheid bieden om alle programma’s terug te kijken indien je deze hebt gemist.

Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen? arrow down

We zouden het jammer vinden maar het opzeggen van je abonnement is heel gemakkelijk. Na het inloggen op je account, kan je in jouw profiel je abonnement opzeggen. Na annulering ontvang je een bevestigingsmail. Je kunt de web app nog steeds gebruiken tot het einde van je abonnementsperiode. Je account wordt niet automatisch verwijderd dus je kan op elk gewenst moment weer inloggen op je account.

Kan ik OUTtv Pro ook via de app stores downloaden? arrow down

OUTtv Pro is een web app en daarom niet te downloaden via de app stores. De app in de app store is verouderd en niet meer in gebruik. Je kan wel de web app opslaan als een short cut op je dekstop/smartphone/tablet, zodat je zonder moeite de web app kan openen.