OUTtv Gids

Icon 16-09-2019
placeholder OUTtv
Reality

The Dog Hotel

Britse docusoap over Matt en Leon die een hotel voor honden hebben geopend. In het hotel House Of Hugo kunnen honden niet alleen de nacht doorbrengen in luxe suites, er is een dagopvang, een uitlaatservice en een kuuroord. Daarnaast is Matt gedragsdeskundige en behandelt deze keer de agressieve Mitch. En Leon’s specialisme is hydrotherapie en hij probeert Maru te helpen die maar drie poten heeft.

placeholder OUTtv
Reality

The Dog Hotel

Matt en Leon zitten met een groot probleem, hun hondentrimmer neemt per direct ontslag. Ze hebben de inkomsten van de salon hard nodig en gaan op zoek naar een stagiaire. Ze zal opgeleid worden door de wereldberoemde hondentrimmer Colin Taylor.

Fashion Fund

Het is Fashion Week in New York, en alle ogen zijn gericht op de finalisten.

placeholder OUTtv

A-List: New York, The

A-List: New York, The

placeholder OUTtv

A-List: New York, The

A-List: New York, The

Tales of the City

Mary Ann en Beauchamp gaan een weekendje naar de kust en verblijven in een hotel waar ze met elkaar in bed belanden. Maar als ze weer terug zijn in de stad, heeft Beauchamp geen oog meer voor Mary Ann. Ondertussen verleidt DeDe de bezorger van haar boodschappen om haar man Beauchamp een hak te zetten. En terwijl Anna en Edgar steeds dichter naar elkaar toe groeien, wordt Michael verliefd op Jon.

Heading Out

Sara heeft haar eerste sessie met lifecoach Toria: binnen vijf weken moet ze haar ouders vertellen dat ze lesbienne is. Verder wordt Sara’s hulp ingeschakeld bij de toewijzing van een hond aan een van de baasjes na een scheiding.

Heading Out

Zeer onverwachts krijgt Sara bezoek van haar Franse ex Sabine die in Engeland is vanwege een begrafenis. Tot haar ongenoegen blijft ze ook nog eens een paar dagen logeren. Dit geeft spanningen in huis, omdat Sabine Sara duidelijk maakt dat ze haar gevoelens maar moeilijk kan uiten. En dat is lastig nu ze hopeloos verliefd is op Eve.

Queer Street

In deze aflevering maken we kennis met de 24-jarige Remus, die ervan droomt om als DJ aan de slag te kunnen bij het gerenommeerde radiostation Salford City Radio. Hij is een echt feestbeest en laat de kijker zien hoe zijn wilde stapavonden eraan toegaan. Daarnaast ontmoeten we Misty Chance, een travo die al meer dan vijftien jaar in verschillende cafés en discotheken optreedt. Omdat ze fulltime als travestiet werkt, neemt ze elke klus aan die ze kan krijgen. Zo kan ze prima rondkomen en blijft haar werk afwisselend.

placeholder OUTtv
Amusement

Keur met Peren

In deze aflevering nemen Mariska van Kolck, Barbara Barend en Wouter de Winther plaats op de paarse bank. Wouter praat over het reilen en zeilen binnen de Nederlandse politiek en er staat een mooie verassing te wachten op Barbara.

Shear Genius

In deze nieuwe aflevering van Shear Genius worden de negen stylisten opnieuw uitgedaagd om de mooiste creaties te laten zien in zenuwslopende opdrachten. Voor de knipklus van deze week moeten de kappers negen mannen voorzien van een vollere haardos door middel van extensions. Omdat April een expert is op het gebied van herenstyling is ze ervan overtuigd dat ze het beter zal doen dan de rest. Maar ze maakt het zichzelf extra moeilijk door het enige model te kiezen met grijs haar. De eliminatieopdracht vindt dit keer plaats in de buitenlucht. De kandidaten moeten de styling verzorgen voor de omslagen van verschillende liefdesromannetjes. Maar dat is niet de enige uitdaging. Deze week werken de stylisten voor het eerst in teams van twee.

The Jaquie Brown Diaries

Wanneer de nieuwe show van Serita een hit blijkt te zijn, is Jaquie woedend. Ze probeert snel een eigen show te bedenken, maar dat is niet zo makkelijk.

The Jaquie Brown Diaries

Jaquie is onder de indruk van een Hollywood acteur en wil graag meeliften op het succes, nu ze elkaar tegenkomen bij het Winter Wonderland feest.

placeholder OUTtv

Hot in Cleveland

Het is kerst en voor de eerste keer vieren de dames het samen in Cleveland. Tot ongenoegen van Victoria geeft Elka een feestje waarbij ze de vreselijke kerstfilm vertoont die Victoria heeft gemaakt toen ze jong was. Melanie en Sally zijn verwikkeld in een kerstversiering-strijd en Joy ontmoet een dame die haar heel erg aan haar moeder doet denken.

placeholder OUTtv

Hot in Cleveland

Melanie vraagt Joy om Jenna ervan te overtuigen om geneeskunde aan Harvard te gaan studeren. Victoria maakt zich druk om een naaktscène in haar nieuwe serie en Elka neemt een erg jonge politicus onder haar hoede.

Finding Prince Charming

Het wachten is eindelijk voorbij! Na zeven weken van drama en romantiek neemt Robert de laatste drie kandidaten mee op reis naar Palm Springs waar de allerlaatste dassenceremonie zal plaatsvinden. Ondanks al zijn pogingen om Roberts hart te veroveren, heeft Dillon het gevoel dat zijn band met Robert niet zo sterk is als die van de anderen. Hij besluit Robert hiermee te confronteren omdat hij niet in de race wil blijven als de verliefdheid niet wederzijds is. Tijdens het schilderen van een regenboogpad raakt Brandon gewond en moet hij met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Hij is bang dat zijn ongeluk zijn laatste momenten met Robert negatief zal beïnvloeden.

Golden Gays

Louise overtuigt de beren om haar in te huren als interieur ontwerper. Robert krijgt een baan bij een homo-tijdschrift en Valya probeert Rudy over te halen te om zijn flamboyante kostuums weg te doen.

RuPaul's Drag Race

Amerikaanse reality serie waarbij 13 talentvolle drag queens een onvoorspelbare strijd met elkaar aangaan. Deze week worden de queens in teams verdeeld en krijgen ze de opdracht om een eigen TV-serie te bedenken. Tijdens het verdelen van de taken krijgen Peppermint en Alexis het met elkaar aan de stok omdat ze allebei de voice-over willen doen. Terwijl de teams er alles aan doen om een hilarisch script te bedenken, besluiten Nina en Valentina om de scènes gewoon te improviseren. De gastjuryleden van deze week zijn Noah Galvin van The Real O'Neals en Lisa Robertson van QVC.

RuPaul's Drag Race Untucked

Nadat de queens ons mee terug hebben genomen naar de jaren 90 met hun Club Kids Couture mogen ze achter de schermen even bijkomen terwijl de jury bepaalt wie van hen zal moeten playbacken. Alexis is woedend vanwege het jurycommentaar en vreest het ergste, maar Trinity verzekert haar dat ze vast niet hoeft te playbacken. Maar daar is Nina het niet mee eens. Ze is ervan overtuigd dat ze samen met Alexis de playbackronde ingaat.

My Dear Handyman

Spaanstalige dramaserie over de stoere, alleenstaande moeder Griselda Carrasco. Griselda en Antonio wachten vol spanning op het moment dat journalist Richard Mendoza het artikel over Teresa Cristina publiceert. Maar Richard Mendoza wil eerst nog wat feiten controleren. Hij neemt hiervoor contact op met Teresa Cristina, die hem vraagt bij haar thuis langs te komen. Ze besluit het probleem met de journalist zelf op te lossen, aangezien Fernando onbereikbaar is.

placeholder OUTtv

Hot in Cleveland

Het is kerst en voor de eerste keer vieren de dames het samen in Cleveland. Tot ongenoegen van Victoria geeft Elka een feestje waarbij ze de vreselijke kerstfilm vertoont die Victoria heeft gemaakt toen ze jong was. Melanie en Sally zijn verwikkeld in een kerstversiering-strijd en Joy ontmoet een dame die haar heel erg aan haar moeder doet denken.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Fran en Elliot proberen een romantisch avondje te plannen, maar Peter zorgt de ochtend erna voor een ongemakkelijke situatie.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher.
Fran raakt een grote klant kwijt, omdat het stel haar een beetje te veel deed denken aan haarzelf en Peter. Dit leidt tot het verlies van haar verlovingsring en een grote ruzie met Peter.

Comedy

Boy Machine

Zweedse comedyserie over vier mannen die ooit de grootste boyband vormden en nu na achttien jaar weer bij elkaar komen. Boy Machine wordt gevraagd om mee te doen aan een liedjesfestival, maar de voorwaarden om eraan mee te doen zijn wat dubieus. Peder’s oude baas heeft een heel lucratief aanbod voor hem. En Jens verliest een dierbare vriend, waarna hij eindelijk toont wie hij werkelijk is.

Comedy

Boy Machine

Zweedse comedyserie over vier mannen die ooit de grootste boyband vormden en nu na achttien jaar weer bij elkaar komen. Stargaze krijgt alle aandacht van de media op het liedjesfestival, dus bedenkt Mange een plan om aandacht te trekken voor Boy Machine, een slecht plan. Ondertussen krijgt Peder slecht nieuws en lijken Torkel en Pippi eindelijk nader tot elkaar te komen.

Living a Lie

Dylan besluit de Democraten te verlaten om zich bij Rhiannon aan te sluiten. Hij is echter niet bereid om zijn plek in het kabinet op te geven en weigert een achterbanklid te worden. Rhiannon vraagt Ela en Harri om advies wat betreft de positie die ze Dylan kan aanbieden in haar partij. Catrin kan niet geloven dat Dylan uit de partij stapt en vraagt zich af wat voor gevolgen dit heeft voor hun huwelijk. Lowri is bereid om bij Tom te blijven, mits hij zich aan bepaalde regels houdt.

Living a Lie

Rhiannon kondigt onverwachts aan dat ze het zorgsysteem grondig wil aanpakken omdat het hard aan verbetering toe is. Catrin is aanvankelijk positief over deze ontwikkeling, maar wanneer ze Dylan aan Rhiannons zijde ziet staan, besluit ze er alles aan te doen om de herzieningsplannen tegen te werken. Naar aanleiding van Rhiannons aankondiging besluit Angharad een reportage te maken over een alleenstaande vader en zijn doodzieke dochter.

Beautiful Something

Amerikaanse drama film uit 2017. De vier mannen kammen de straten van Philadelphia uit op zoek naar connectie en identiteit, maar vinden vooral ruige en kortstondige affaires. Deze avond is echter anders. Geïnspireerd door waargebeurde verhalen verkent BEAUTIFUL SOMETHING wat het betekent om jezelf over te geven aan de liefde, en de kwetsbaarheden die daarbij komen kijken.