OUTtv Gids

Icon 19-04-2024
placeholder OUTtv

Where The Bears Are 501

Amerikaanse comedyserie over moord en mysterie. Nelson en Todd kunnen eindelijk op huwelijksreis. Ze gaan naar een resort in Palm Springs, waar Nelson tot de ontdekking komt dat Todd voor een ander gaat. Reggie doet net zo’n ontdekking en Wood is uiterst gecharmeerd van een nieuw model.

Queer Street 101

De serie volgt het leven van een aantal van de flamboyante inwoners van Manchester die regelmatig in de Gay Village verkeren. Of het nou is om uit te gaan, te werken of allebei.

Queer Street 102

In deze aflevering van Queer Street maken we kennis met de heren de Village Spartans, het homorugbyteam van Manchester. Ze vertellen over de hechte band die de spelers met elkaar hebben en de avonturen die ze meemaken tijdens sportevenementen over de hele wereld. We krijgen ook een kijkje in het leven van Dave, een gelukkig getrouwde man die er al jaren van droomde om als travestiet de straat op te gaan maar er nooit voor durfde uit te komen. Twaalf jaar geleden zette hij eindelijk de stap om als Paula Burns op stap te gaan in Canal Street. Volgens zijn echtgenote is hun huwelijk er sindsdien alleen maar op vooruitgegaan.

Drama

7 Minutes

Als de 55-jarige politieagent Jean zijn zoon Maxime en zijn vriendje Kevin dood aantreft in een hotelkamer, stort zijn wereld volledig in. Maxime stierf 7 minuten na zijn geliefde aan een overdosis GHB. Wat gebeurde er in die 7 minuten?