OUTtv Gids

Icon 8-08-2020

Shear Genius

Nu de finale in zicht komt, neemt de druk voor de vier overgebleven stylisten enorm toe. In de knipklus van vandaag mogen de kandidaten een haarstijl voor de tegenstander uitkiezen. Tijdens de beoordeling kan Janine zich niet inhouden en valt ze Brig aan in bijzijn van de hoofdredacteur van Allure. Voor de eliminatieopdracht moeten de stylisten een nieuwe draai geven aan de bekendste kapsels uit de Amerikaanse filmgeschiedenis. Brig kiest voor de vlechtjes van Bo Derek uit de film 10. Maar als ze merkt dat het ontzettend lang duurt om de vlechtjes in het haar te krijgen, begint ze aan haar keus te twijfelen. Tijdens de fotoshoot wordt het Jon allemaal te veel. Hij is zo zenuwachtig dat hij helemaal verstijft.

The Good Buy Girls

Als Marlene wordt ontslagen, vrezen Brook en Tara voor hun eigen toekomst bij DSN. Om de onderlinge band wat te verstevigen, neemt Art de medewerkers mee op een teamuitje.

Fire Island

De jongens besluiten een feestje te geven en zijn vastberaden om er een succes van te maken na de mislukte barbecue. Jallen kan niet wachten om Brandon weer te zien, maar Brandon heeft geen behoefte aan een serieuze relatie en vindt dat Jallen veel te hard van stapel loopt. Patrick besluit Cheyenne te confronteren met zijn afwezigheid bij de missverkiezing waar Patrick aan deel had genomen.

Gay for Play

In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze aflevering bestaat het panel uit Carson Kressley, Michelle Visage, Alaska, Todrick Hall, Michelle Buteau en Frankie Grande.

Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Joy komt erachter dat haar perfecte brandweermanvriendje toch niet zo perfect is. Alec is terug van z’n reis en Melanie komt eindelijk te weten of hij gehoord heeft dat ze verliefd op hem is. Ondertussen bespioneert Victoria Emmet als hij in Venetië is, en Elka en Mamie Sue gaan verder met hun geheime zakelijke onderneming.

Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Wilbur wordt gedoopt en het loopt een beetje uit de hand door de aanwezigheid van Joy’s moeder. Ondertussen gaat Elka weer schilderen en Victoria irriteert Melanie met haar voortdurende gepraat over Emmet.

Vicious

Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Freddie en Stuart geven een feestje om te vieren dat ze al 49 jaar samen zijn. Ash vertelt dit per ongeluk tegen de moeder van Stuart en Stuart besluit dat hij eindelijk gaat vertellen dat hij met Freddie samen is.

RuPaul's Drag Race

Het is zover! De queens mogen eindelijk hun komische improvisatietalent laten zien in het legendarische spelprogramma Snatch Game. Speciale gasten in deze aflevering zijn Drag Race-winnares Bianca Del Rio en presentator Alex Trebek. De jury wordt geholpen door Tony-winnares Audra McDonald en supermodel Kare Upton.

RuPaul's Drag Race Untucked

Tijdens het juryoverleg mogen de queens achter de schermen even bijkomen met een verfrissende cocktail. Als Ru vraagt wie van hen het verdient om deze avond naar huis te gaan, antwoorden bijna alle queens dat ze The Vixen het liefst zien vertrekken. Achter de schermen eist een woedende Vixen een verklaring.

Fire Island

Realityserie over zes homo's die een zomerhuisje delen op Fire Island. Danser en choreograaf Khasan Brailsford nodigt zijn vijf beste vrienden uit om samen de zomer door te brengen in een luxe strandhuis op Fire Island. De sympathieke knuffelbeer Justin biedt de eerste avond meteen aan om een familiediner te bereiden terwijl de anderen het eiland verkennen en alvast gaan feesten. Maar hij is erg teleurgesteld als al zijn huisgenoten veel te laat thuiskomen. De volgende dag loopt de spanning tussen de mannen hoog op wanneer Patricks vrienden zich ongepast gedragen op de barbecue.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Er komen twee grote shows aan waar Freedia nieuwe muziek wil laten horen, dus het hele team werkt hard om de choreografie onder de knie te krijgen. Als een show geannuleerd wordt, trekt Freedia ten strijde. Ondertussen heeft Tootie een jong meisje onder haar hoede genomen om haar te helpen zelfverzekerder te worden.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia heeft het moeilijk nu ze aangeklaagd is door de overheid, maar om haar gedachten te verzetten, gaat ze haar eigen eetkraam runnen op een festival.

placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

placeholder OUTtv
Maatschappij

Luxembourg Pride 2020

Luxembourg Pride 2020

Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Het is Wilbur’s eerste verjaardag en de dames proberen een speciaal cadeau voor hem te maken. Ondertussen denken Melanie en Alec erover na hoe het zou zijn om samen kinderen te hebben.

Sodastream Special

Antwerp Pride gaat LIVE. Kijk hier naar verhalen uit de LGBT+ community en vier Antwerp Pride en de diversiteit van onze community bij OUTtv!

Walk of Stories - Bart

Antwerp Pride gaat LIVE. Kijk hier naar verhalen uit de LGBT+ community en vier Antwerp Pride en de diversiteit van onze community bij OUTtv!

City Doc – Julio

Antwerp Pride gaat LIVE. Kijk hier naar verhalen uit de LGBT+ community en vier Antwerp Pride en de diversiteit van onze community bij OUTtv!

Walk of Stories - Diversen

Antwerp Pride gaat LIVE. Kijk hier naar verhalen uit de LGBT+ community en vier Antwerp Pride en de diversiteit van onze community bij OUTtv!

Queer as Folk USA

Brian krijgt te horen dat hij kanker heft in zijn linker testikel. Het nieuws brengt hem behoorlijk van slag, maar hij wil zijn onrust met niemand delen. In z’n eentje worstelt hij met de vraag of hij zich moet laten opereren of niet. Na Vic’s begrafenis gaat iedereen naar Debbie’s huis, waar Rodney haar een oude brief van Vic geeft. Vic heeft de brief een aantal jaar geleden geschreven toen hij dacht dat hij op sterven lag. De brief geeft Debbie een idee om Vic’s leven te eren op een manier die hij gewild zou hebben.

Hunter gaat op zijn eigen manier om de eerste HIV-gerelateerde dood in zijn omgeving. Michael en Ben staan machteloos terwijl Hunter de ene verkeerde beslissing na de andere neemt. Blake vertelt Ted dat ze een vergissing zijn begaan. Dit brengt Ted zo van slag, dat hij moeite heeft niet opnieuw toe te geven aan zijn verslaving.

placeholder OUTtv
Thriller

Eyewitness

Terwijl Henning vecht voor zijn leven, biecht Philip aan Helen op dat hij die avond ook in de zandgroeve was. Helen vreest dat het ongeluk van Henning in werkelijkheid een aanslag was. Dat zou betekenen dat er ergens een lek is. Als ze Ron daarop wijst, beseft die dat er nog een getuige moet zijn.

placeholder OUTtv

120 BPM

120 BPM vertelt een aangrijpend verhaal over liefde en vriendschap tegen de achtergrond van de strijd tegen AIDS in Parijs aan het begin van de jaren negentig.