OUTtv Gids

Icon 15-01-2021
placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

placeholder OUTtv

Hot in Cleveland

De meiden zien visioenen van elkaar op cruciale momenten, wat leidt tot problemen tussen Melanie en Jack, Victoria die een contract tekent zonder het te lezen en Joy die haar haar drastisch verandert.

placeholder OUTtv

Hot in Cleveland

Het is kerst en voor de eerste keer vieren de dames het samen in Cleveland. Tot ongenoegen van Victoria geeft Elka een feestje waarbij ze de vreselijke kerstfilm vertoont die Victoria heeft gemaakt toen ze jong was. Melanie en Sally zijn verwikkeld in een kerstversiering-strijd en Joy ontmoet een dame die haar heel erg aan haar moeder doet denken.

A-List: New York, The

A-List: New York, The

Shameless

Het gedrag van Karen is er de aanleding van dat haar vader voorgoed vertrekt. Lip ontdekt dat zijn broer Ian een schokkend geheim heeft. Wanneer Fiona beroofd wordt, komt Steve haar redden. Uit dankbaarheid neemt ze Steve mee naar huis, maar dat had ze misschien beter niet kunnen doen.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Deze keer staat Big Freedia op de filmset waarin ze een rol heeft en ze viert haar verjaardag met een groot feest. Ondertussen heeft Devon iets speciaals voor haar in petto.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Na Devon’s aanzoek gaat Big Freedia haar bruiloft regelen en het wordt een grootse en kleurrijke aangelegenheid. Ondertussen krijgt ze ook nog een telefoontje van een grote ster en Flash komt meer te weten over z’n vader.

Drama

Triangle

Derrick is woest als hij erachter komt dat Rob zijn beste vriend Ashton heeft gezoend en besluit hem ermee te confronteren. Als Rob vraagt waarom hij zo boos is, moet Derrick wel toegeven dat hij gevoelens voor hem heeft. Ondertussen komt Jabriel erachter dat zijn zus Phallon bedrijfsfraude pleegt waarop hij besluit haar te chanteren.

Naken

Korte film uit Zweden van regisseur Daniel Hagberg (2013). Als Erik wakker wordt na een avondje stappen, realiseert hij zich dat er iets romantisch is voorgevallen tussen hem en een andere jongen. Omdat hij zichzelf altijd als hetero heeft gezien en een vriendin heeft, zit het incident hem enorm dwars. Hij heeft geen andere keus dan z'n ware geaardheid onder ogen te komen.

Raw

Geoff krijgt bezoek van een vriend uit Australië en probeert zijn relatie met Pavel te verbergen. Jojo komt achter het geheim met Dylan, wat hun relatie in gevaar brengt. Pavel en Jojo besluit samen hun verdriet te verdrinken en Pavel begaat een vergissing. Daarnaast lijkt het erop dat de relatie tussen Fiona en haar man misschien nog is te redden en geniet Shane eindelijk van zijn nieuwe status als vrijgezel.

placeholder OUTtv
Drama

Dans La Maison

Dans La Maison is François Ozons ijzersterke opvolger van het succesvolle Potiche en zijn eerste samenwerking met Kristin Scott Thomas.
Germain (Fabrice Luchini, Potiche, Les Femmes Du 6e Etage) is leraar Frans op een middelbare school. Hij raakt ontmoedigd door het ingeleverde huiswerk van zijn leerlingen tot hij het korte verhaal ‘In het huis’ leest. In het opstel dringt een 16-jarige jongen binnen in de woning en familie van een klasgenoot. De schrijver van het verhaal is Claude, een onopvallende jongen op de achterste rij van de klas.