OUTtv Gids

Icon 28-09-2022

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

Shear Genius 301

Kleuren, knippen, krullen, stylen: de talenten in ‘Shear Genius’ zijn geknipt voor het kappersvak. In deze competitie staan de kappers continue op scherp, want er kan er maar één de beste zijn. En niemand is naar de ‘Shear Genius’ kapsalon gekomen om vrienden te maken; dit gaat om winnen, winnen, winnen.

The A-List: Dallas 108

Levi gaat meedoen aan een rodeo wedstrijd en Ashley organiseert een nieuwe 'fundraiser' waar hij bij aanwezig moet zijn. Ondertussen heeft hij ook nog een nieuw vriendje, die enorm veeleisend is. Kan hij dit allemaal wel combineren?

RuPaul's Drag Race 904

Deze week schitteren de queens in hun eigen ochtendtalkshow. Omdat Charlie Hides veel ervaring heeft met live-TV, maakt ze zich geen zorgen over de opnames. Maar op de set struikelt ze telkens over haar woorden en houdt ze wanhopig vast aan haar tekstkaartjes. Ondertussen loopt de spanning tussen Eureka en Trinity Taylor hoog op tijdens de repetities voor de talkshow. De jury wordt deze week bijgestaan door acteur Jeffrey Bowyer-Chapman en actrice en zangeres Naya Rivera, bekend van haar rol in de hitserie Glee.

RuPaul's Drag Race: Untucked! 904

Na de spannende catwalkronde die deze week in het teken stond van pikante nachtmode, mogen de queens achter de schermen even bijkomen met een cocktail terwijl de jury in beraad gaat. Maar de spanning tussen Eureka en Trinity loopt hoog op wanneer Eureka probeert uit te leggen waarom ze Trinity naar huis zou sturen.

Sin Ruta

Korte film van Luis Fernando Midence & Jose Oliva (GuatGuy Producciones Guatemala) over een jonge homo die naar Amerika wil in de hoop daar een beter leven te krijgen. Als hij onderweg in elkaar wordt geslagen omdat hij homo is, ontmoet hij in het ziekenhuis een Amerikaanse arts die juist uit Amerika is weggevlucht omdat hij daar per ongeluk een patiënt heeft laten doodgaan.

The Good Buy Girls 103

Brook en Tara testen deze week loopbanden voor honden uit.

Am I a Boy or Girl 106

Na een leven van drugsgebruik, prostitutie en geweld besluit Sandy-Leo Laframboise, geboren als Joseph, het roer om te gooien en permanent als gezonde vrouw door het leven te gaan.

David Tutera’s CELEBrations 206

In deze aflevering organiseert hij de bruiloft van komiek Kim Coles. Terwijl ze bezig zijn, krijt Slomique een verontrustend bericht.

Peter Allen: Not The Boy Next Door 102

Australische TV-miniserie (deel 2 van 4) over het leven van muzieklegende Peter Allen. Peter Allen, geboren als Peter Richard Woolnough, was als kind al een muzikaal talent. Na de tragische dood van z’n vader trok hij de wijde wereld in en veroverde het publiek met z’n zang- en muziektalent. Zijn nummers werden later door wereldberoemde zangers gezongen.

Drama

Freeheld

Laurel Hester werkt als rechercheur in New Jersey. Ze is nooit open geweest over haar seksuele voorkeur totdat ze verliefd wordt op Stacie Andree, een jongere, openlijk lesbische automonteur. Wanneer Laurel te horen krijgt dat ze terminaal ziek is, vraagt ze de wetgevers van New Jersey haar politiepensioen aan Stacie te geven in geval ze overlijdt.