OUTtv Gids

Icon 13-04-2021
placeholder OUTtv

Best of Eurovision 2015

Best of Eurovision 2015

The A-List

Vriendschappen verschuiven wanneer Austin mensen af blijft stoten. Hij en Jake gaan gewoon door met het plannen van hun huwelijk, ookal bestaat de relatie uit niets anders meer dan geveinsde glimlachen en heel veel leugens.

Shameless

Op een avond worden de Gallaghers opgeschrikt door lawaai in de keuken. Ze zien een gezin in hun woning staan. Volgens hen heeft de gemeente hun het huis toegewezen. De twee gezinnen gaan met elkaar op de vuist. De Gallaghers krijgen bezoek van maatschappelijk werkster Josie. Ze lijkt goede bedoelingen te hebben met het gezin. Chesney wordt door z’n vriend Huey voorgesteld aan Lorna, een huisvrouw die hem ontmaagdt. Chesney ontwikkelt diepere gevoelens voor Lorna, maar zij wijst z’n gevoelens af. Joe dwingt Mandy bij hem terug te komen; alleen op deze manier zal hij zijn aanklacht tegen Mimi intrekken. Joe krijgt nachtelijk bezoek van de Maguires. Op advies van Josie, gaat Debbie een avondje stappen met Maxine. In de nachtclub laat barkeeper en student Mark z’n oog vallen op Debbie; het gevoel is wederzijds. Wanneer Debbie de volgende ochtend thuiskomt, blijkt dat Liam en Stella zijn meegenomen op initiatief van Josie. Debbie voelt zich verraden, en Frank zet het op een zuipen.

placeholder OUTtv

Big Freedia

Terwijl Freedia het naar haar zin heeft in LA, legt Wilberto aan de dansers uit hoe het vanaf nu in z’n werk gaat. Tootie wordt boos als ze hoort dat Freedia een uitstapje met de nieuwe dansers heeft gemaakt.

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

placeholder OUTtv

Best of Eurovision 2017 - Kiev

Best of Eurovision 2017 - Kiev

Comedy

Short: Welcome to New York

Het verhaal over de 5 vijf unieke eerste ervaringen in New York.

Shameless

De Gallaghers wonen een begrafenis bij. Hier ontmoet Debby Mark die de kleinzoon is van de overledene. Frank zet zichzelf weer voor schut en brengt z’n kinderen in verlegenheid. Door toeval komt Frank allerlei geheimen te weten van de mensen in z’n nabijheid. Mark is verliefd op Debbie en doet hard z’n best Debbie om voor zich te winnen. Liam wil niet dat Ian weer vertrekt en probeert hem aan Micky te koppelen in de hoop dat Ian zich bedenkt. De relatie tussen Mimi en Patrick belandt op het dieptepunt wanneer Mimi iemand inhuurt om Patrick te vermoorden

placeholder OUTtv

Big Freedia

Freedia heeft een lied opgenomen voor de reclamespot van een plaatselijke advocaat, en het is een hit. Als ze de voodoopriester weer bezoekt, beweert hij dat Devon vreemdgaat.

placeholder OUTtv

F**cking Adelaide

De broers en zussen vechten tegen ongeloof en uitputting terwijl ze proberen de onmogelijke wensen van hun moeder te vervullen. Ze proberen een ??toespraak over Maude voor te bereiden, terwijl Cleo gewoon een moment wil om haar iets te geven.

Reality

The Switch

Als ze wordt ontslagen vanwege haar coming-out als transgender en ook nog uit haar huis wordt gezet, moet Sü – voorheen bekend als Erwin – helemaal opnieuw beginnen. Gelukkig kan ze terecht bij haar ex Chris, bij wie ze de komende tijd mag logeren. Hier ontmoet Sü allerlei interessante figuren, waaronder Chris' stoere huisbaas Antonia en de tiener Zoey, die ook in het gebouw woont.

Drag SOS

De Familie Gorgeous, de meest hysterische Drags van Manchester, reizen door Engeland om gewone mensen te helpen hun angsten te overwinnen en hun inner Drag te omarmen!

placeholder OUTtv

I Love You 2

Het wordt steeds moeilijker voor Hector om zijn dubbelleven in stand te houden, vooral nu Anna en Louise allebei zwanger zijn. Hij wil graag voor iedereen klaarstaan, maar dat lijkt een onmogelijke opgave te zijn. Jérémie is bang dat Hector spijt heeft van het besluit om een kind te nemen.

placeholder OUTtv

I Love You 2

Hector besluit open kaart te spelen en vertelt Jérémie en Louise dat hij al een jaar een dubbelleven leidt en hen alle twee heeft bedrogen. Hij wordt onmiddellijk aan de kant gezet en mag de kinderen niet zien. Hector zal er alles aan moeten doen om ervoor te zorgen dat ze hem vergeven.

Drama

Suicide Room

Poolse dramafilm over een jongen die zich verloren voelt in de echte wereld en zich verliest in een virtuele wereld. Dominik Santorski is een gevoelige, eenzame tiener en de zoon van rijke, ambitieuze ouders. Na een vernederende gebeurtenis op school sluit Dominik zichzelf op in z’n kamer. Dan ontmoet hij een suïcidaal meisje op het internet en ze krijgen al snel een emotionele en intellectuele band. Na verloop van tijd verliest Dominik het contact met de echte wereld en raakt bezeten van een virtuele werkelijkheid.