OUTtv Gids

Icon 15-10-2019

RuPaul's Drag Race

RuPaul's Drag Race

Amusement

Not Today Bianca

Tweedelige comedyreeks over Bianca Del Rio, winnares van RuPaul’s Drag Race. Het is bijna Kerstmis, maar Bianca komt maar niet in de kerststemming in het zonnige Los Angeles. Desondanks wordt ze gevraagd om auditie te doen voor presentator van de kerstparade.

Reality

Finding Prince Charming

Finding Prince Charming is een datingshow met dertien homoseksuele kandidaten die om de liefde van droomprins Robert Sepúlveda gaan strijden, een 33-jarige ondernemer uit Atlanta. In deze eerste aflevering doet Robert zich voor als een van de kandidaten om een goede eerste indruk te krijgen van alle mannen, zonder dat zij weten dat hij hun Prince Charming is. Nadat Robert de mannen heeft leren kennen, zal hij drie van hen naar huis moeten sturen tijdens de dassenceremonie.

My Dear Handyman

Spaanstalige dramaserie over de stoere, alleenstaande moeder Griselda Carrasco. Fernando is op de vlucht. Barbara heeft een onverwachte mededeling voor Kike. Gabriel komt afscheid nemen. Griselda wil Teresa Cristina in de val lokken.

Vicious

Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash heeft een baan bij een hippe nachtclub en nodigt Freddie en Stuart uit. Zij gaan samen met Penelope en Mason naar de nachtclub waar Freddie in de smaak valt bij het jonge volk. Aangezien Violet in Argentinië bij haar nieuwe vriend is, zoekt Stuart steun bij Penelope.

Reality

The Switch

Als ze wordt ontslagen vanwege haar coming-out als transgender en ook nog uit haar huis wordt gezet, moet Sü – voorheen bekend als Erwin – helemaal opnieuw beginnen. Gelukkig kan ze terecht bij haar ex Chris, bij wie ze de komende tijd mag logeren. Hier ontmoet Sü allerlei interessante figuren, waaronder Chris' stoere huisbaas Antonia en de tiener Zoey, die ook in het gebouw woont.

Drag Queens of London

Silver Summers en Lady Lloyd zijn vastbesloten om hun beroemde meidengroep 'Buffalo Girls' te herenigen en het deze keer echt te laten werken. Maar zal een van de oud-leden te veel werk op zich nemen?

Fire Island

Realityserie over zes homo's die een zomerhuisje delen op Fire Island. Danser en choreograaf Khasan Brailsford nodigt zijn vijf beste vrienden uit om samen de zomer door te brengen in een luxe strandhuis op Fire Island. De sympathieke knuffelbeer Justin biedt de eerste avond meteen aan om een familiediner te bereiden terwijl de anderen het eiland verkennen en alvast gaan feesten. Maar hij is erg teleurgesteld als al zijn huisgenoten veel te laat thuiskomen. De volgende dag loopt de spanning tussen de mannen hoog op wanneer Patricks vrienden zich ongepast gedragen op de barbecue.

Reality

Finding Prince Charming

Finding Prince Charming is een datingshow met dertien homoseksuele kandidaten die strijden om de liefde van droomprins Robert Sepúlveda, een 33-jarige ondernemer uit Atlanta. In de tweede aflevering gaat Robert op twee dates en bouwt hij een sterke band op met één van hen. Een van de kandidaten voelt zich gepest en pakt zijn koffers. De dassenceremonie krijgt een onverwachte wending.

My Dear Handyman

Spaanstalige dramaserie over de stoere, alleenstaande moeder Griselda Carrasco. Barbara’s besluit staat vast. Ze vertrekt naar New York en neemt afscheid van Kikito. Ondertussen wordt Kike er door iedereen op gewezen dat hij nog van Barbara houdt. Inspecteur Rios zit Fernando en Teresa Cristina op de hielen. Teresa Cristina hoopt met de hulp van José te kunnen vluchten en doet hem een voorstel.

placeholder OUTtv

The Dog Hotel

Een derde van alle honden in het Verenigd Koninkrijk is te dik, dus hebben Matt en Leon een afslankprogramma ontwikkeld. Alfie is hun eerste deelnemer aan het zes weken durende programma. En Leon heeft ook een gezond hondenkoekje bedacht, maar hij is niet goed in de zakelijke kant van het gebeuren.

Comedy

Boy Machine

Zweedse comedyserie over vier mannen die ooit de grootste boyband vormden en nu na achttien jaar weer bij elkaar komen. Mange en Torkel krijgen ruzie als ze een liedje proberen te schrijven. Peder heeft nog steeds niet aan z’n vrouw en dochter verteld dat Boy Machine weer bij elkaar is. En bij Jens zit z’n haar niet goed.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren en Pauline ontmoeten elkaar in een speeltuin om over hun relatie te praten.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren wordt door een vriendin meegesleurd naar een speeddateavond.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren voelt zich het vijfde wiel aan de wagen na een nacht bij een date.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren heeft een gezond ontbijt gemaakt voor haar date die daar anders op reageert dan ze had verwacht.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren gaat uit met een vriendin en komt een oude bekende tegen.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren krijgt te maken met tegenstrijdige signalen van haar cursusgenoot.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren’s date neemt haar mee naar een bondage-workshop.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren heeft weer een date die ongemakkelijk en moeilijk verloopt.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren volgt een meditatieles waar ze Leila ontmoet.

Mixed Messages

Komische serie over daten in de queer scene van Berlijn. Ren gaat uit en komt veel oude bekenden tegen.

Maatschappij

Shorts Night: GRIND

GRIND is een musical film die op een sexy en artistieke manier kijkt naar de manier waarop we in de huidige multiscreen cultuur afspraakjes maken. "Weten we ÉCHT met wie we praten?"

Drama

Mater

Argentijnse dramafilm over een lesbisch koppel dat wanhopig graag een baby wil. Lena en Celeste houden veel van elkaar en willen heel graag moeder worden. Op een avond gaan ze naar een club om een vreemde man op te pikken om Celeste zwanger te maken. Daar ontmoeten ze Darío, maar als Celeste met hem naar huis gaat, loopt het helemaal uit de hand.