OUTtv Gids

Icon 7-03-2021
Drama

Mater

Argentijnse dramafilm over een lesbisch koppel dat wanhopig graag een baby wil. Lena en Celeste houden veel van elkaar en willen heel graag moeder worden. Op een avond gaan ze naar een club om een vreemde man op te pikken om Celeste zwanger te maken. Daar ontmoeten ze Darío, maar als Celeste met hem naar huis gaat, loopt het helemaal uit de hand.

Cruise Patrol

Je kan maar beter stoppen voor de wegpolitie zeker wanneer je in je auto gegijzeld wordt door een meedogenloos monster...

placeholder OUTtv

Woke

Hicham moet zijn verleden onder ogen komen wanneer een oude schoolvriend hem confronteert met zijn poster voor Point G.

placeholder OUTtv

Woke

Door Alains halstarrigheid dreigt Lyon Pride dit jaar in het water te vallen. Hicham en Thibaut doen er alles aan om iedereen bij elkaar te krijgen en eensgezind pride te vieren.

The Switch

Sü is zo blut dat ze een lening aanvraagt bij de bank. Maar in plaats van geld levert haar bezoekje aan de bank haar een date op met de knappe bankmedewerker Russell. Zoey probeert er nog steeds achter te komen waar Chris en Antonia mee bezig zijn. Chris krijgt zo langzamerhand genoeg van Antonia's transfobe opmerkingen.

The Switch

Als Zoey slachtoffer wordt van twee pestkoppen op school vraagt ze Chris om hulp. Sü verdient een extra zakcentje als sms-meesteres. Als ze erachter komt dat haar baas Nate haar grootste klant is, moet ze er alles aan doen om haar reguliere baan te behouden.

placeholder OUTtv

I Love You 2

Het wordt steeds moeilijker voor Hector om zijn dubbelleven in stand te houden, vooral nu Anna en Louise allebei zwanger zijn. Hij wil graag voor iedereen klaarstaan, maar dat lijkt een onmogelijke opgave te zijn. Jérémie is bang dat Hector spijt heeft van het besluit om een kind te nemen.

Living a Lie

Rhiannon kondigt onverwachts aan dat ze het zorgsysteem grondig wil aanpakken omdat het hard aan verbetering toe is. Catrin is aanvankelijk positief over deze ontwikkeling, maar wanneer ze Dylan aan Rhiannons zijde ziet staan, besluit ze er alles aan te doen om de herzieningsplannen tegen te werken. Naar aanleiding van Rhiannons aankondiging besluit Angharad een reportage te maken over een alleenstaande vader en zijn doodzieke dochter.

A Marine Story

De meerdere malen onderscheiden marine-officier Alexandra wordt plots terug naar huis gestuurd van de oorlog in Irak. Ze wordt beschuldigd van het overtreden van het ‘Don’t Ask, Don’t Tell’ – beleid van het Amerikaanse leger voor openlijk lesbisch zijn. Alex vindt zich opeens terug in haar kleine conservatieve dorpje in Californië, waar ze liever niet is. Ze heeft moeite weer aan het gewone leven te wennen en drinkt haar gevoelens weg met de mannen in de kroeg. Als ze toevallig Saffron ontmoet, een temperamentvolle jonge vrouw die de keuze heeft tussen de gevangenis of de militaire dienst, besluit ze haar te trainen voor een heropvoedinskamp. Er ontstaat een bijzonder band tussen de 2 vrouwen. Net als Alex het gevoel heeft dat haar leven weer zin heeft, wordt de ware aard van haar terugkeer bekend…

Winnaar van de Jury Prijs en Publieksprijs voor Beste Film, en Beste Actrice op het Outfest Filmfestival in L.A.