OUTtv Gids

Icon 13-07-2020

Mobbed

Een paar probeert al vijf jaar een baby te krijgen, wat steeds niet lukt. Zij had de moed al opgegeven, terwijl haar man er steeds in bleef geloven. Uiteindelijk lukt het haar toch en wil haar man hiermee verrassen.

Work Out

Jackie probeert het weer goed te maken met Mimi door haar mee te nemen naar een concert van Jody Watley. Verder krijgt ze een opvallend nieuw kapsel en wil ze haar eigen modelijn lanceren.

The Jaquie Brown Diaries

Jaquie accepteert op het laatste moment een plaats in het reality programma 'Celebrity Frontiers'. Hierin moeten bekende mensen leven, zoals dat vroeger gedaan werd.

The Jaquie Brown Diaries

Het reality programma wordt nu wel erg realistisch wanneer ze stranden in de rimboe. En het gebrek aan eten is niet het enige probleem.

Reality

Brave New Girls

Canadese realityserie over Jenna Talackova, een transgender vrouw die beroemd werd nadat ze was gediskwalificeerd in de Miss Universe-verkiezing vanwege haar identiteit. Jenna is op weg naar New York voor een fotoshoot van PETA samen met haar nieuwe pr-manager Vanessa. Maar als ze erachter komt dat ze vrijwel naakt moet poseren, begint Jenna te twijfelen of ze het wel moet doen. Ondertussen doet Vanessa haar uiterste best om Jenna aan de juiste mensen voor te stellen in de grote stad, maar ze verliest haar geduld als Jenna haar in de steek laat en op pad gaat met een jongen die ze net heeft ontmoet.

placeholder OUTtv
Comedy

Cowgirl Up

Het All Star Cowgirl-weekend begint met bekende en nieuwe onderdelen. Enkele deelneemsters van het vorige seizoen zijn terug, evenals een paar ‘oude bekenden’ van Cricket. Savannah en Dee spelen voor Cupido.

David Tutera's CELEBrations

David Tutera's CELEBrations

placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

Vicious

Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Na de ruzie tussen Freddie en Stuart, trekt Stuart bij Ash in en gaat Violet bij Freddie wonen. Ondertussen heeft Ash moeite om Violet onder ogen te komen na wat er op het vrijgezellenfeest is gebeurd.

Impastor

Amerikaanse sitcom over Buddy die zich voordoet als een homoseksuele pastoor om te ontsnappen aan woekeraars. Nadat hij bedreigd is door woekeraars en gedumpt werd door z’n vriendin Leeanne, besluit de gokverslaafde Buddy Dobbs zelfmoord te plegen door van een brug te springen. Jonathan Barlow rijdt toevallig voorbij en probeert hem te stoppen, maar dan valt hij zelf z’n dood tegemoet. Buddy besluit daarna om Jonathan’s identiteit aan te nemen, maar hij weet niet dat Jonathan homo en een pastoor is.

RuPaul's Drag Race

Amerikaanse reality serie waarbij 13 talentvolle drag queens een onvoorspelbare strijd met elkaar aangaan. Deze week haalt RuPaul een oude opdracht van stal: De RuPaul Roast. Maar dit keer is Ru niet de eregast. De queens krijgen de taak om Michelle Visage te roasten en te bewijzen dat ze zowel grappig als gemeen kunnen zijn. Als ervaren queen is Alexis Michelle ervan overtuigd dat ze een geweldige roast kan neerzetten en ze biedt zelfs aan om de show te openen of af te sluiten. Maar is haar zelfvertrouwen wel terecht? De jury wordt ditmaal bijgestaan door zangeres Tamar Braxton en comédienne Fortune Feimster.

RuPaul's Drag Race Untucked

Na de roast van Michelle Visage mogen de queens achter de schermen even bijkomen met een lekkere cocktail terwijl de jury in beraad gaat. Maar na het horen van het jurycommentaar is het voor Alexis Michelle en Farrah Moan al meteen duidelijk dat zij in de playbackronde zullen belanden. Achter de schermen beschuldigt Nina Shea ervan dat ze eerder die dag over haar heeft geroddeld in het atelier, maar Shea weet van niks.

The Fashion Hero

De kandidaten schieten deze keer Brooke te hulp tijdens de opnames van haar videoclip. Daarna gaan ze voor het eerst de catwalk op tijdens de Fashion Week van Montreal en kiezen de ontwerpers welke twee kandidaten van hun team doorgaan naar de finale.

Queer Street

In deze aflevering maken we kennis met de 24-jarige Remus, die ervan droomt om als DJ aan de slag te kunnen bij het gerenommeerde radiostation Salford City Radio. Hij is een echt feestbeest en laat de kijker zien hoe zijn wilde stapavonden eraan toegaan. Daarnaast ontmoeten we Misty Chance, een travo die al meer dan vijftien jaar in verschillende cafés en discotheken optreedt. Omdat ze fulltime als travestiet werkt, neemt ze elke klus aan die ze kan krijgen. Zo kan ze prima rondkomen en blijft haar werk afwisselend.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Na Devon’s aanzoek gaat Big Freedia haar bruiloft regelen en het wordt een grootse en kleurrijke aangelegenheid. Ondertussen krijgt ze ook nog een telefoontje van een grote ster en Flash komt meer te weten over z’n vader.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Het nummer van Beyoncé wordt uitgebracht en Big Freedia is populairder dan ooit. Ondertussen maken Skip, Flash en Juan hun debuut op het podium, wat Devon woest maakt.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Fran wordt door schrijver en miljonair Gregory uitgenodigd voor een lunch. En ze hoopt deze keer de ideale man gevonden te hebben. Maar hierna nodigt hij Peter uit voor een etentje, dus ze nemen aan dat hij homo is, maar is hij dat wel?

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Fran en Peter reizen naar Las Vegas voor een bloemenbeurs waar ze een wilde nacht beleven. En die nacht lijkt een apart staartje te krijgen.

placeholder OUTtv

Back to Corsica

Maxime en Petru Anto zijn vastbesloten om dit jaar de grote petanquewedstrijd te winnen. Zelfs als dat betekent dat ze een bondgenootschap met de vijand moeten sluiten. Ondertussen gaan de meiden naar een medium om antwoord te krijgen op al hun levensvragen.

placeholder OUTtv

Back to Corsica

De uitvaart van Léa's grootvader verandert in een enorme ramp als Petru Anto weer op de vuist gaat met zijn grote rivaal en Marie-Luce oog in oog komt te staan met de echtgenote van Christophe.

Living a Lie

Meirions politieke carrière komt in gevaar wanneer hij een deal sluit met de Israëlische ambassadeur zonder het kabinet te vertellen wat deze deal precies inhoudt. Als Angharad erachter komt dat hij iedereen heeft voorgelogen, stelt ze hem een ultimatum.

placeholder OUTtv

Paradise Falls

Francis vraagt Pamela om hulp met Roxy. Er duikt nieuw bewijs op waardoor Pete vrijkomt en Trish en Ravenheart graven een nieuw mysterie op.

placeholder OUTtv

Paradise Falls

Val en Bradshaw doen onderzoek naar het skelet dat op het kerkhof was gevonden. Shirley maakt het Rose moeilijk en Yvonne’s plannetje loopt in de soep.

Comedy

Another Gay Movie

Andy is een typische Amerikaanse 17-jaar oude maagd die homoseksueel is. Zoals iedereen wil hij zo snel mogelijk van die maagdelijkheid af. Zo geil als hij er bij rondloopt begint hij met verschillende groenten te oefenen (tot grote verwarring van zijn moeder). Maar Andy is niet alleen. Hij begint aan de universiteit met zijn drie beste vrienden, die allemaal ook nog maagd zijn. Maar dan leren ze Muffler kennen, een echte casanova. Wanneer die een afstudeerfuif houdt, heeft iedereen seks, behalve de vier vrienden. Die nacht maken ze een afspraak dat ze op het einde van het jaar allemaal van hun maagdelijkheid af moeten zijn.