OUTtv Gids

Icon 30-11-2022

Niki Today Tonight 109

De late-night entertainment show met de one and only Niki Today en haar musicale sidekick Dirk, zij ontvangt in Club Eagle een keur aan bekende en minder bekende gasten uit de Nederlandse LGBTQI+ community. Een show vol met LIVE muziek, humor en mooie gesprekken rechtstreeks vanuit de gay capitol van Europa: Amsterdam.

Gay for Play 109

In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze speciale aflevering spelen Hollywoodsterren Jerry O'Connell en Rebecca Romijn voor twee gelukkige kijkers thuis. Het panel bestaat dit keer uit Carson Kressley, Michelle Visage, Manila Luzon, Todrick Hall, Ts Madison en Jeannie Mai.

Shade: Queens of NYC 102

Paige Turner organiseert een All Stars-versie van So You Think You Can Drag en nodigt Chelsea Piers uit als een van de deelnemers. Maar Chelsea heeft een problematisch verleden met Paige en wil eerst haar hart luchten voordat ze ermee instemt om mee te doen. Ondertussen bereidt Brita zich voor op haar Gurlesque-optreden. Zal ze erin slagen om de choreografie foutloos uit te voeren?

Queer Street 105

In deze aflevering maken we onder anderen kennis met Cheddar Gawjus, een jonge travo die haar vak op een geheel eigen wijze benadert. In plaats van een show met platte humor trakteert ze haar publiek op artistieke optredens waarin ze telkens in een andere gedaante is te bewonderen. Ze hoopt dat haar kunstzinnige kijk op travestie bijdraagt aan nieuwe kunstinitiatieven in de homowijk. Daarnaast leren we de 27-jarige Chris kennen. Hij was negentien jaar toen hij ging voor het eerst naar Canal Street ging. Op dat moment had hij een vriendin en een pasgeboren zoontje. In het uitgaansleven ontdekte hij dat hij homo was.

The General 103

Otávio heeft zich onder valse identiteiten omhoog gewerkt en de politie lijkt dit door te hebben. Ook zijn niet alle cliënten tevreden met hem. Op een carnavalsfeest van Artur ontmoet Otávio Jacinta, met wie hij het goed kan vinden. Ook zij wordt ondervraagd in de rechtbank.

The General 104

Jacinta weet nu dat Otávio als vrouw geboren is, wat spanningen oplevert. Een bevriende buur van Otávio en Jacinta is ernstig ziek en vraagt Otávio zijn spaargeld te investeren zodat zijn vrouw een onbezorgde oude dag heeft. Wanneer de buurvrouw echter bij het appartement van Otávio en Jacinta aanklopt, komt ze voor een vervelende verrassing te staan.

Veneno 104

Joselito komt nauwelijks rond in Madrid en besluit zich aan te sluiten bij de prostituees in het park waar Cristina Onassis hem onder haar hoede neemt. Jaren later gaat La Veneno samen met Valeria terug naar Madrid waar ze oog in oog komt te staan met haar verleden.

placeholder OUTtv

Si O No

Colombiaanse short uit 2019 over drie vrienden die de dag na het stemmen over een vredesakkoord met een kater te kampen hebben. Vriendschap, geheimen, conflict en passie spelen allemaal een rol in het leven van het trio en zullen ook allemaal verder geëxploreerd worden.