OUTtv Gids

Icon 23-06-2024
Drama

All You Need 101

Vince en Levo zijn beste vrienden en delen al jaren samen een flat. Maar nu trekt Levo in bij zijn vriend Tom, die onlangs uit de kast is gekomen. Wanneer Vince fitnesscoach Robbie ontmoet, moet hij beslissen of hij zijn vrijheid wil opgeven voor deze mysterieuze vreemdeling. Tom geniet van het gevoel van vrijheid na zijn lange huwelijk, terwijl Levo het huishouden en de kinderen regelt.

Drama

All You Need 102

Om het huishoudbudget een boost te geven, verhuurt Vince de gratis kamer aan een knappe Israëliër via een verhuurwebsite. Robbie kookt van jaloezie, ook omdat hij beseft dat hij de taalkundig begaafde en goed opgeleide Vince niet kan bijhouden. Ondertussen vraagt Levo aan Tom om eindelijk zijn zoon Nick te ontmoeten.

placeholder OUTtv

Sugababes live at the Indigo

Sugababes live at the Indigo

Drama

Holding Trevor

Trevor is ongelukkig met zijn leven. Hij heeft een saaie baan in de telemarketing en zijn vriendje Darrell, is drugsverslaafd. Na de zoveelste overdosis van zijn vriend, besluit Trevor dat het tijd is voor verandering. Hij ontmoet Ephram en begint een relatie met hem. maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

My Dear Handyman 238

Barbara’s besluit staat vast. Ze vertrekt naar New York en neemt afscheid van Kikito. Ondertussen wordt Kike er door iedereen op gewezen dat hij nog van Barbara houdt. Inspecteur Rios zit Fernando en Teresa Cristina op de hielen. Teresa Cristina hoopt met de hulp van José te kunnen vluchten en doet hem een voorstel.

My Dear Handyman 239

Barbara stapt op het vliegtuig naar New York en laat Kike verdrietig op het vliegveld achter. Samen met Fernando plant Teresa Cristina een plan om voor altijd van Griselda verlost te zijn.

Jaquie Brown Diaries 105

Jaquie wordt continu verwart met haar concurrent en aartsvijand Jackie Chan. Wanneer Jaquie geen uitnodiging krijgt voor het fashion event van het jaar, bereikt haar afgunst het kookpunt.

Jaquie Brown Diaries 202

Wanneer de nieuwe show van Serita een hit blijkt te zijn, is Jaquie woedend. Ze probeert snel een eigen show te bedenken, maar dat is niet zo makkelijk.

Shear Genius 307

In deze nieuwe aflevering van Shear Genius worden de technische vaardigheden van de vijf overgebleven haarstylisten weer flink op de proef gesteld. De knipklus van deze week staat geheel in het teken van een specifiek haartype: kroeshaar. Omdat Brig geen ervaring heeft met kroeshaar besluit ze zich door de opdracht heen te bluffen. Voor de eliminatieopdracht moeten de deelnemers de styling verzorgen van de gasten van een exclusief evenement ter gelegenheid van het nieuwe album van singer-songwriter Estelle. Ze vertelt dat het thema van het album is gebaseerd op de mode van de jaren 60 en 70. Aan de stylisten de taak om een haarstijl te ontwerpen waarin dat thema duidelijk naar voren komt.

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

placeholder OUTtv
Drama

Una Mujer Fantastica

Wanneer de twintig jaar oudere vriend van transvrouw Marina plotseling overlijdt, krijgt zij van zijn familie en de autoriteiten een hoop tegenwind te verduren. In deze strijdbare, fantasievolle film wordt die tegenwind zelfs letterlijk verbeeld. Marina is namelijk niet zomaar een vrouw, maar een fantastische vrouw. De Chileense auteur Lelio, van festivalhit Gloria, confronteert de kijker op intelligente wijze met projecties over transgenders in deze ode aan Marina, ijzersterk gespeeld door debutante Daniela Vega. Marina is uniek en onttrekt zich aan elk label.

Good Kisser

Op verzoek van haar vriendin Kate gaat de jonge Jenna akkoord met een triootje voor één nacht. De exotische Mia lijkt de perfecte kandidaat te zijn. Terwijl Kate uitkijkt naar de grote avond, lijken Jenna's zenuwen overuren te draaien. De spanning is bijna tastbaar, waardoor het triootje bijna eindigt voordat deze is begonnen. Maar Mia's charme en verleidelijke karakter werken als de perfecte remedie, waardoor Jenna's onzekerheid verandert in lust en verlangen.

Drama

Acciaio

Anna en Francesca zitten aan de oever van hun geheime strand. Samen opgegroeid als kleine meisjes beleven ze nu hun laatste zomer van onschuld. Mooi zijn tijdens het opgroeien in de arbeidersklasse van de buitenwijken is hard en de enige manier om zich erdoor te slaan is vasthouden aan hun vriendschap. Liefde is wat Alessio, Anna's broer op de been houdt. Als fabriekswerker in hart en nieren, gelooft hij heilig in de waarden van de arbeiders. Natuurlijk betaalt het slecht, maar het is eerlijk verdiend. Alessio zou elk meisje van de stad kunnen krijgen, maar hij denkt alleen maar aan die ene die hij heeft verloren, zijn droomvrouw Elena...

Comedy

Different From Whom

Piero Bonutti is een linkse politicus die zich kandidaat stelt voor het burgemeesterschap in een conservatieve stad in Noord-Italië. Hij maakt er geen geheim van dat hij homoseksueel is. Tijdens de verkiezingscampagne voor het burgemeesterschap, besluit de partij om de katholieke, streng conservatieve Adele kandidaat te stellen als locoburgemeester. Na verloop van tijd blijken Piero en Adele beide gevoelens voor elkaar te hebben en krijgen ze een affaire. Piero's man Remo komt hier achter en verlaat hem, maar eigenlijk kunnen ze niet zonder elkaar. Wie zal Piero kiezen?

Drama

Bizarre

Maurice is een mysterieuze, Franse jongen die net in New York woont. Hij heeft geen vrienden en geen onderdak. Na een toevallige ontmoeting geven twee meiden, Kim en Betty, hem een kamer en een baan in hun beroemde ondergrondse club, The Bizarre, maar z’n sinistere verleden blijft hem achtervolgen.