OUTtv Gids

Icon 18-06-2024

Shear Genius 304

In deze nieuwe aflevering van Shear Genius zijn de kandidaten er weer klaar voor om de mooiste creaties op het gebied van haarmode te laten zien. De knipklus van deze week staat geheel in het teken van bloemen. Camila draagt de stylisten op om verschillende bloemen op een abstracte manier in het haar van hun model te verwerken. Brig heeft een geweldig plan, maar de jury vraagt zich af of ze wel genoeg tijd heeft om het uit te voeren. Voor de eliminatieopdracht worden de deelnemers uitgenodigd voor een traditionele Indiase bruiloft. Ze moeten de bruidsmeisjes een metamorfose geven voor de receptie. Omdat het een echte bruiloft is en geen repetitie, staat klanttevredenheid voorop.

Happily Divorced 216

Peter heeft kopers voor een huis van twee miljoen, maar hij moet eigenlijk werken voor Joan Collins. Fran biedt aan om voor hem in te vallen als de assistent van Joan, met rampzalige gevolgen.

Happily Divorced 217

Marilyn’s ongetrouwde dochter en tevens Fran’s jeugdvriendin Kiki komt langs met het nieuws dat ze verloofd is met Richie, een man die twaalf winkels bezit. Maar nadat ze Fran heeft horen praten over haar passievolle relatie met Elliot neemt Kiki een schokkend besluit, tot groot ongenoegen van Marilyn.

Mixed Messages 104

Ren heeft een gezond ontbijt gemaakt voor haar date die daar anders op reageert dan ze had verwacht.

Mixed Messages 105

Ren gaat uit met een vriendin en komt een oude bekende tegen.

Drag Queens of London 110

In de laatste twee afleveringen blikken we terug op alle sterren van dit seizoen. In deze aflevering: Lady Lloyd, Munroe Bergdorf, Vicki Vivacious, Violet Sparks en Bourgeoisie.

Shade: Queens of NYC 109

Voor de grote finale van So You Think You Can Drag besluit Holly te playbacken op een sketch van comédienne Kathy Griffin. Hoewel Paige zich verheugt op de laatste avond, vindt ze het erg jammer dat ze afscheid moet nemen van haar geliefde dragwedstrijd.

Shade: Queens of NYC 110

Tina neemt de meiden mee naar Atlantc City voor de Miss'd America-wedstrijd. Ze doet voor de tweede keer mee en ze is vastbesloten om de kroon te veroveren met haar politiek getinte act. In New York geniet Brita samen met haar moeder van een vrije dag.

Drama

Reaching for the Moon

New York, jaren 50. Op uitnodiging van een oude vriendin besluit Elizabeth naar Rio de Janeiro af te reizen. Op het enorme landgoed van Mary hoopt Elizabeth, enigszins gefrustreerd door een writersblock, opnieuw inspiratie
te vinden om te schrijven. Ze had alleen nooit verwacht de liefde van haar leven te ontmoeten; Lota, de partner van haar oude
vriendin. De vurige persoonlijkheden botsen eerst, maar als snel verandert de vijandigheid in verlangen.