OUTtv Gids

Icon 27-06-2022

Shear Genius 302

Kleuren, knippen, krullen, stylen: de talenten in ‘Shear Genius’ zijn geknipt voor het kappersvak. In deze competitie staan de kappers continue op scherp, want er kan er maar één de beste zijn. En niemand is naar de ‘Shear Genius’ kapsalon gekomen om vrienden te maken; dit gaat om winnen, winnen, winnen.

The A-List: New York 210

Wanneer ook Reichen zich bij het clubje van Nyasha voegt, besluit Austin om de hele groep te confronteren met de geruchten die ze verspreiden.

Hotel Secrets with Richard E Grant 204

Geen plek op aarde die lijkt op New Orleans. Richard E. Grant is in de stad van muziek en brengt een bezoek aan het charmante Hotel Monteleone. Een huis ver van huis voor artiesten. Van de piano waarop Liberace speelde tot de iconische carroussel-bar waar Hemingway misschien net een drankje te veel dronk; dit hotel barst van de muzikale geschiedenis.

Dropping the Soap 109

De cast en crew van soapserie Collided Lives raken in paniek wanneer ze erachter komen dat producent Edgar Knockers spoorloos is en per direct wordt vervangen door de keiharde Olivia Vanderstein (Jane Lynch).

Dropping the Soap 110

De cast en crew van soapserie Collided Lives raken in paniek wanneer ze erachter komen dat producent Edgar Knockers spoorloos is en per direct wordt vervangen door de keiharde Olivia Vanderstein (Jane Lynch).

Big Freedia 501

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia heeft een nieuwe manager die grote plannen heeft. Ondertussen hebben Juan, Skip en Flash zelf ook grote plannen. Freedia wordt gevraagd als koningin van een Mardi Gras-optocht.

Todo Lo Que Me Gusta 107

Tijdens hun verblijf in Machuca's vakantiehuis beleven Daniel en Javier een romantisch moment met elkaar.

Todo Lo Que Me Gusta 108

Daniel is dolgelukkig na zijn uitstapje met Javier en besluit officieel uit de kast te komen.

placeholder OUTtv

Woke 205

s

placeholder OUTtv

Woke 206

s

Veneno 107

Cristina wordt veroordeeld tot twee jaar cel vanwege verzekeringsfraude. Omdat ze wettelijk gezien nog altijd een man is, wordt ze op de mannenafdeling geplaatst waar ze vreselijke dingen moet doen om te overleven. Valeria's boek over La Veneno is eindelijk af en ze besluit het in eigen beheer uit te geven.

Veneno 108

Cristina wordt halsoverkop naar het ziekenhuis gebracht na een mysterieus ongeluk waardoor ze in coma is geraakt. Valeria probeert erachter te komen wat er precies is gebeurd en doet er alles aan om Cristina's laatste wens te vervullen.

Drama

Five Dances

Amerikaanse romantische dramafilm over een jonge danser in New York.
De film volgt een achttienjarige getalenteerde danser die moet kiezen tussen z’n familie in Kansas en een leven en carrière voor zichzelf.