OUTtv Gids

Icon 24-09-2020

Shear Genius

De laatste vier kandidaten van Shear Genius gaan in deze aflevering de strijd met elkaar aan om een felbegeerd plekje te bemachtigen in de grote finale. Voor de knipklus van deze week worden de stylisten naar een villa gestuurd om de styling te verzorgen van een bijzondere gast. Niemand minder dan Camila zit vandaag op de kappersstoel. In de eliminatieopdracht van deze week krijgen de stylisten de opdracht om een portfolio van drie looks samen te stellen die een goed beeld geven van hun persoonlijke stijl. Maar dit keer zijn het niet alleen de modellen die voor de camera staan. De stylisten zullen zichzelf ook onder handen moeten nemen voor een promotiefoto. Het gastjurylid van vandaag is de wereldberoemde Cubaanse haarstylist Oribe.

placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

Hot in Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. De drie huisgenoten regelen een vrijgezellenfeest nu Elka met Fred gaat trouwen, maar dit loopt helemaal anders dan verwacht wanneer Melanie een manier vindt om een kater te vermijden. Elka zoekt intussen naar een teken van haar overleden echtgenoot dat hij haar huwelijk met Fred goedkeurt.

Hot in Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. Victoria’s dochter Emmy komt op bezoek en kondigt aan dat ze een boek schrijft over haar moeder. Victoria wil ervoor zorgen dat ze niet al te slecht wordt afgeschilderd in het boek en schakelt Elka’s hulp in. Melanie en Joy zien een bericht van een stille aanbidder en denken allebei dat zij de mooie brunette is naar wie hij refereert. Ze regelen een afspraak met deze stille aanbidder.

Fire Island

Justin kan niet wachten om het weekend op Fire Island door te brengen met zijn vriendje Austin. Nu hij erbij is, voelt Justin zich een stuk zelfverzekerder. Khasan besluit eveneens zijn vriendje Jason uit te nodigen, maar hij is bang dat Jorge zich verwaarloosd gaat voelen. De groep gaat 's avonds naar een ondergoedfeest, maar Cheyenne voelt zich niet prettig tussen al die halfnaakte mannen nu hij net een nieuwe vriend heeft. De volgende dag exposeert Justin zijn tekeningen in een plaatselijke galerie. Alle huisgenoten komen een kijkje nemen, met uitzondering van Cheyenne, die liever bij z'n vriendje Kyle wil zijn.

Mobbed

De dromen van Nikki komen uit als haar vriendje Justin haar een aanzoek doet en ze daarna te midden van een flashmob trouwen.

Reality

The Dog Hotel

Britse docusoap over Matt en Leon die een hotel voor honden hebben geopend. In het hotel House Of Hugo kunnen honden niet alleen de nacht doorbrengen in luxe suites, er is een dagopvang, een uitlaatservice en een kuuroord. Daarnaast is Matt gedragsdeskundige en behandelt deze keer de agressieve Mitch. En Leon’s specialisme is hydrotherapie en hij probeert Maru te helpen die maar drie poten heeft.

Discovering: Queen

In de serie Discovering worden de carrières van ’s werelds grootste bands en artiesten belicht. In deze aflevering staat Queen centraal: Van Bohemian Rhapsody tot aan de komst van Paul Rodgers en Adam Lambert die Freddie Mercury na diens dood als zanger vervingen.

Shear Genius

Het moment is eindelijk aangebroken. Na negen spannende weken gaan de laatste drie stylisten nog één keer de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel Shear Genius in de wacht te slepen. Brig, Matthew en Janine zullen alles uit de kast moeten halen om de jury ervan te overtuigen dat ze moeten winnen. In de laatste opdracht van dit seizoen moeten de kandidaten zes modellen onder handen nemen voor een modeshow van ontwerper Henry Duarte. Ze hebben in totaal zeven uur de tijd om de modellen te voorzien van kapsels die perfect aansluiten bij de kleding. Elke kandidaat wordt bijgestaan door twee stylisten die eerder in de wedstrijd zijn afgevallen. Wie maakt de mooiste creaties en mag zichzelf aan het eind van de show een waar genie noemen?

Changing Sexes: Male to Female

Deze documentaire volgt enkele mannen die op verschillende momenten staan in hun transformatieproces om vrouw te worden.

Educatief

Do I Sound Gay?

Na een breuk met zijn vriend begint journalist David Thorpe aan een reis van zelfontdekking, waarbij hij zichzelf confronteert met zijn angst om als homo over te komen op basis van zijn stem. Door contact met coaches, taalkundigen, vrienden, familie, totale vreemden en beroemdheden komt hij er al snel achter dat veel mensen, zowel homo als hetero, een andere stem zouden willen. Wat begint als een persoonlijke reis wordt een kans om lagen uit te pakken van culturele bagage met betrekking tot seksualiteit, identiteit en eigenwaarde.

placeholder OUTtv
Documentaire

The Coming Back Out Ball

The Coming Back Out Ball

Glitterbomb

Drag Race-oudgediende Courtney Act neemt ons mee naar het zonnige Sydney om ons alle hoogtepunten van Mardi Gras 2015 te laten zien. Aan de hand van een exclusief kijkje achter de schermen komen we erachter wat Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras zo'n bijzonder festival maakt. Inclusief interviews met Bianca Del Rio, Jake Shears van de Scissor Sisters en Nick Jonas.