Video van mishandeling trans vrouw gaat viral

gay, gay news, lhbt, holebi, lgbt, transgender, booker, attack, Muhlaysia Booker
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
In de gewelddadige video kan een grote menigte worden gezien terwijl Booker herhaaldelijk door meerdere mannen wordt geslagen en getrapt. Op een gegeven moment probeert Booker weg te strompelen, maar wordt opnieuw door de mannen belaagd, voordat ze over de grond wordt weg gesleept.

De politie van Dallas onderzoekt het incident als een mogelijke haatmisdaad. De clip van het incident lijkt te zijn gefilmd door een toeschouwer en is sindsdien viraal gegaan en ontving honderdduizenden weergaven op sociale media.

Booker, die tegen WFAA vertelde dat haar aanvallers tijdens het incident verschillende anti-LGBT scheldwoorden riepen, werd opgenomen in het ziekenhuis met gezichtsfracturen en verwondingen aan haar rechterarm.

In een Facebook-bericht waar steun wordt betuigd aan Booker schreef ze: "Ik hou zo veel van jullie, Dank je wel, het is een zegen getuige te zijn van de liefde en het respect dat ik krijg en ik wil mijn echte vrienden bedanken die met mij zijn geweest tijdens dit moeilijke proces. Ik weet dat niemand dit verdient.’’
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen