Tilburgse Kermis en Roze Maandag landelijk op radio en tv in Nederland en België

De Tilburgse Kermis is dit jaar voor de vijftiende keer live te volgen. Kermis FM brengt de grootste kermis van de Benelux van 21 tot en met 30 juli landelijk op radio en tv. De uitzendingen zijn landelijk te volgen in de digitale ether (DAB+) en online via KermisFM.nl/live. Op Roze Maandag zijn de uitzendingen ook te volgen in Nederland en België via OUTtv!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Het vrolijke geluid van Kermis FM begon in 2009 en is dit jaar voor de 15e keer te horen en te zien. “Het is ieder jaar weer een feest om samen met 200 andere vrijwilligers een van de grootste evenementen van Nederland landelijk zichtbaar te maken”, zegt Arno Leblanc, oprichter en hoofdredacteur van Kermis FM. “En natuurlijk staan we zelf ook als attractie voor de kerk op de Heuvel. Iedereen kan even een shout-out komen doen naar familie of vrienden of een plaatje aanvragen.” Met de podcast ‘15 jaar in Tilburg’ blikken we terug op 15 jaar Kermis FM.

In de bomvolle programmering zijn veel bekende namen te horen die aan het begin van hun media-carrière bij Kermis FM te horen waren, zoals Niels van der Veen (Radio 538), Michiel Jurrjens (KINK), Olivier de Neve (NOS) en Thomas van Groningen (NPO Op1). Ook Domien Verschuuren komt weer naar de stad waar hij is opgegroeid. De dj van Qmusic, is al vanaf het begin jaarlijks te horen en komt dit jaar samen met zijn collega Anton Griep. En ook Frank van ‘t Hof (NPO Radio 2), Erik-Jan Rosendahl (SLAM!) en Jarno van der Wielen (SLAM!) maken radio op Kermis FM. 

Bjorn Wilbers kreeg vorig jaar het radio-virus te pakken bij Kermis FM en heeft inmiddels een vrijdagavondprogramma bij Omroep Brabant. Hij maakt zijn programma op 28 juli live op Kermis FM en Omroep Brabant tegelijk. Ook is er veel nieuw talent en op woensdagmiddag komt Hallo Kids Radio langs.

 

Oké Houdoe

Op Kermis FM Teevee is de kermis de hele dag de kermis live te zien, maar daarnaast maken we ook programma’s. Elke avond om 21:00 uur is het tijd voor de Updeet waarin we de kermisdag samenvatten. In het nieuwe programma ‘Oké Houdoe’ hebben we aandacht voor de mensen die naast een attractie blijven staan. Waarom gaan ze niet mee? Met wie zijn ze op de kermis? Wat gaan ze nog meer doen? Het programma is dagelijks om 17:00 uur te zien. Daarnaast zijn ook de Kermisrun, Roze Maandag Express en Pride Walk en het afsluitende vuurwerk live te volgen.

De uitzendingen van Kermis FM zijn live online te volgen via KermisFM.nl/live, de App (Android / iPhone), 105.9 FM in de regio Tilburg, DAB+ (landelijk), en op Roze Maandag via OUTtv.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen