Tel Aviv Calling: Update

nieuws, gay nieuws, update, Eurovisie, eurovisiesongfestival, tel aviv, OUTtv, out, holebi
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Oranje loper
Dit jaar gaat de rode loper oranje! Op 12 mei zullen de sterren de Openingsceremonie van het songfestival bijwonen op het Habima-plein, vlakbij het nationale theater van Israël. Alle delegaties arriveren in limousines en zullen na enige tijd genieten van een vermakelijke openingsshow.

Terugkerende artiesten
De intervalacts zullen dit jaar een element verwerken in het optreden dat is gewijd aan de lange geschiedenis van de wedstrijd. Tijdens deze act zullen eerdere deelnemers uit verschillende deelnemende landen ook verschijnen. Ze doen dit op een nieuwe manier: de oude bekenden zullen niet hun eigen nummer optreden, maar die van elkaar!

Eurovisie winnaar Conchita Wurst (Oostenrijk) zal het nummer ''Heroes'' zingen, van de 2014 Eurovisie winnaar Måns Zelmerlöw's. 

Op zijn beurt zou Måns Zelmerlöw (Zweden) het nummer ‘’Feugo’’ zingen, origineel van Eleni Foureira. 

Eleni (Cyprus) gaat het nummer ‘’Dancing Lasha Tumbai’’ zingen, wat oorspronkelijk van Verka Serduchka is.Eleni-Foureira[1]

Verka (Oekraïne)  gaat ten slotte ‘’Toy’’ zingen, het nummer wat vorig jaar het songfestival won.

De winnaar van het Eurovisie 1979 Gali Atari (Israël) zal ook deelnemen aan deze vermakelijke act maar wat ze gaat zingen is nog onbekend.

Last but not least - Madonna.

Hoewel er geen formele conformatie werd gegeven, suggereerde KAN's CEO, Eldad Koblenz, dat de iconische megaster twee liedjes zal zingen in de grote finale. Madonna heeft recentelijk bekend gemaakt dat er een nieuw album aankomt, genaamd Madame X. De kans is groot dat de eerste single hiervan ten gehore zal worden gebracht tijden de finale in Tel Aviv. Vandaag werd tevens de album cover bekend gemaakt, samen met de tracklist.


Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen