Tel Aviv Calling: Update

Mahmood is ziek

De Italiaanse inzending voor het Eurovisiesongfestival Mahmood is ziek geworden. Volgens Italiaanse media heeft hij een hevige keelontsteking en hoge koorts. De zanger van het nummer Soldi heeft al zijn plannen van vandaag afgezegd. Italiaanse fans schrokken van dit nieuws, maar de organisatie van het songfestival komt met een geruststellend bericht: Mahmood vertrekt morgen volgens planning naar Israël voor zijn eerste repetitie in Tel Aviv.

Nieuwkomer richting de top

De eerste repetitie van de in Moskou geboren zanger Chingiz (Azerbaijan) wordt door songfestivalfans zo gewaardeerd, dat Chingiz plots de top 6 heeft bereikt in de ranglijsten. Gisteren stond hij nog op de dertiende positie maar door vandaag staat hij op de zesde plaats en zit hij de nummer 5 (John Lundvik uit Zweden) toch echt op de hielen.

Repetities
Bijna alle artiesten zijn gearriveerd in Tel Aviv en zijn allemaal druk bezig met de repetities voordat de halve finales gaan beginnen! De repetities voor de halve finales geven ons een eerste glimp van wat we kunnen verwachten van de sfeer van het optreden én van wat de artiesten uiteindelijk zullen gaan dragen op het grote podium! Van de vier repetitiedagen zitten er al drie op.

Bekijk hieronder enkele voorproefjes!


Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen