Tekort aan tops: Amerikaanse seks club laat bottoms meer betalen

outtv, news, gay, sex club
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
‘ANONYMOUS’ is, zoals de naam al weggeeft, een anoniem seksfeest waarbij bottoms de hele avond geblinddoekt klaar zitten en wachten tot zij onder handen genomen worden door een top. Maar, dan moeten er wel genoeg deelnemers van beide partijen zijn, vertelt organisator van het feest Luke aan Gay Star News. “Ik kwam op het idee voor dit feest door een bezoeker van een ander feest van mij, die zich zelf identificeert als een ‘cumdump’,” zegt Luke. Hij zegt dat hij in eerste instantie geen verschillende prijzen voor tops en bottoms wilde instellen, maar dat dit ook het idee van de vorige bezoeker was.
 
“De manier waarop het feest werkt is dat bottoms vrijwillig ‘cumdump’ zijn. Ze worden in een positie neergezet voor het hele feest en blijven daarin zolang als zij willen.” Luke vertelt dat ze het feest voor de veiligheid overzichtelijk wilde houden en dat daarom voor een kleinere, maar duurdere ruimte is gekozen. “Ik ben zelf een big old bottom en dit is altijd al een droom van mij geweest, maar om te zorgen dat het werkt en ervoor te zorgen dat de ‘cumdump bottoms’ aan hun trekken komen, hebben we een grote verhouding tops en bottoms nodig, wat betekent dat we goedkopere toegang hebben gegeven aan iedereen die top is op dit feest.”
 
Luke zegt dat hij zou willen dat hij een controversiële of schokkende reden had dat hij bottoms meer laat betalen, “maar nee, ik wilde gewoon een feest dat geheel in het thema van de bottoms staat die een gang-bang fantasy hebben. Dat betekent dat het makkelijker is om Jean te melden als je juist de tegenovergestelde rol wil spelen.” 
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen