Schiedam binnenkort zonder openminded café

outtv, gay, outtv_eu, schiedam, branniii, café, café braniii, openminded, dicht, steekincident, incident
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
In februari van dit jaar moest het café ook al voor vier weken dicht, nadat er voor de deur een steekincident plaatsvond. Op 11 september vond er een ander incident plaats wat door het personeel, de gasten en camera’s in het pand niet is opgemerkt, laat een bekende van het café weten. Volgens de ingewijde is er niets ernstigs gebeurd en heeft de eigenaar zijn volledige medewerking gegeven aan de politie. Hij werd naar eigen zeggen niet op de hoogte gehouden van het onderzoek.

Weken na het incident heeft de gemeente besloten dat het café voor zes maanden dicht moet, en dat ook de drankvergunning zal worden ingenomen. “Intussen lopen de kosten alleen maar op. Als uitbater en eenmanszaak val je op zo’n moment ook niet in een regeling dat de kosten gedekt worden,” aldus de ingewijde.

Of het café open mag blijven wordt binnenkort in een kort geding besloten. De eigenaar wil graag meewerken aan de voorwaarden van de gemeente om open te kunnen blijven. Gasten van het café zijn een petitie gestart om de zaak open te houden. De petitie ondertekenen kan hier.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen