OUTmusic Spotlight

outtv, news, gay, outmusic, spotlight
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De OUTmusic Spotlight van deze week schijnt op de Nederlandse zanger en model Beau Battant met het nummer I Want You.

Beau Battant is eigenlijk een project van model Jelle Haen en zijn producers Joost van Bellen en Richard Cameron. Nadat Jelle shows heeft gelopen van Proenza Schouler en Coach, stapt hij de muziekwereld in met zijn aanstekelijke nieuwe debuutsingle 'I Want You', dat te horen is op zijn EP 'THIS IS BEAU BATTANT'. 

Het is dan ook geen verrassing dat de videoclip een soort mode-film is geworden en er dan ook aardig wat merknamen hebben meegewerkt met de videoclip. In de videoclip is Beau te zien met een sequin-druipende catsuit van Clifford Portier vergezeld van een masker gemaakt door Viktor en Rolf, een scherp pak van 44studio, een korset van KTZ en meer. Beau Battant is deze zomer op 29 Juli ook nog eens te zien op het Milkshake Festival in Amsterdam!

Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. De vorige keer konden jullie stemmen op 'Een Goed Gesprek' van Gerben Grimmius. Deze werd door jullie met 98% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen