OUTmusic Spotlight

Jake is leadzanger van de wereldberoemde band Scissor Sisters. In 2006 scoorde hij met deze band een wereldhit met het nummer 'I Don't Feel Like Dancin''. Dit jaar maakte hij zijn broadway debuut in 'Kinky Boots'', bracht hij een memoit uit én komt zijn eerste solo-album, Jake Shears uit. Creep City is het eerste nummer van zijn debuutalbum dat hij naar buiten heeft gebracht. 

De ontwikkelingen voor zijn debuutalbum begonnen in New Orleans, waar ook de videoclip voor Creep City is opgenomen. De studio-opnames voor het album vonden plaats in Louisville en waren in samenwerking met lokale artiesten. Jake zegt tegen The Fader dat het opnameproces heel anders was dan hij voorheen had meegemaakt. "Ieder nummer op de plaat is een lange live-take waarbij acht of negen mensen samen speelden. Het was erg fijn om niet vast te zitten aan een raster. We hebben eigenlijk de tussenpersoon laten vallen en ik kon iets maken dat echt van mijzelf was. Ik heb me nog nooit zo verwaand gevoeld over iets dat ik heb gemaakt."

Fader noemt de clip een vaudevillian bacchanal waar je je ogen niet vanaf kan houden. Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. De vorige keer konden jullie stemmen op 'Ik Wil Meer #Freepass' van Nanne. Deze werd door jullie met 64% geDROPT en zal dus niet meer voorbij komen tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen