OUTmusic Spotlight

outtv, gay, outtv_eu, outmusic, spotlight, renato, cruel summer, bananarama
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Renato is een opkomende Tsjechische singer-songwriter. Hij heeft in het verleden eigen nummers geschreven, maar bracht recent deze cover van het nummer Cruel Summer, dat oorspronkelijk van Bananarama is, uit. Bananrama is Renato's lievelingsband en van 80's en 90's muziek gaat zijn hart sneller kloppen. "Ik wil deze vorm van 80's popcultuur op een nieuwe manier introduceren aan mensen die er niet vanaf weten, of nog niet leefden in de jaren '80," zegt Renato.

Zijn liefde voor muziek uit de vorige eeuw heeft hij van zijn ouders overgenomen. "Ik ben in de vorge jaren '90 geboren, dus mijn passie voor 80's muziek komt van het ontdekken van mijn ouders LP's en CD's. Ook draait VH1 Classic nog vaak deze klassiekers." Deze 80's feel is in de clip van de video goed terug te zien. De video is opgenomen in Praag en heeft een VHS-achtige look.

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit. Vind je het een top nummer? Geef 'm dan een TOP! Is het niets voor jou? DROP 'm dan. Veel kijkplezier.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen