OUTmusic Spotlight

gay, gay news, music, gay music, muziek, holebi, lgbt, jeroen dekkers, ik adem je nu uit
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Na een verbroken relatie en een geflopte theatervoorstelling bleek schrijven voor Jeroen Dekkers een echte uitlaatklep. “Het was voor mij de manier om van een ellendig jaar iets heel positief te maken.” In samenwerking met producers Jack van de Ven en Huub Reijnders (BLØF, Guus Meeuwis) kwam zijn muziek tot leven in de vorm van Jeroen zijn eerste EP, waarvan IK ADEM JE NU UIT de eerste single is.

Met zijn debuut single Ik Adem Je Nu Uit  laat Jeroen zien dat hij kleurrijk en veelzijdig is op muzikaal gebied. Zijn muziek heeft de speelse teksten van Nielson, de prettige onbeholpenheid van The Black Keys en de aanstekelijke grooves van de klassiekers Doe Maar. IK ADEM JE NU UIT is een eerlijk Nederlands popnummer dat het verhaal vertelt over hoe Jeroen zichzelf weer opraapt na een gebroken relatie.

De videoclip dient als een tool om het nummer tot zijn recht te laten komen zonder afleidingen. De tekst en melodie staan centraal met de ondersteuning van een dromerige sfeer in de natuur en diverse shots van de zanger zelf. Zonder fratsen toont de clip op subtiele wijze het proces dat al zo illustratief beschreven wordt in de songtekst. Zodra de visuals, melodie en tekst allemaal samen komen, schetst dit een heel herkenbaar en sterk beeld.

Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP weten wat jij van het nummer vindt. Vorige keer konden jullie stemmen op 'Party Pill' van Cub Sport. Deze werd door jullie met 67% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.


BRENG JOUW STEM HIER UIT
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen