OUTmusic Spotlight

OUTmusic spotlight, music, gay, queer, rapper, artist, J. tyler, James shealy, dance with me, prelude, lgbt, outtv
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De jonge rapper komt uit Atlanta en heeft een reputatie opgebouwd met zijn scherpe humor en zijn soepele rapstijl. Ondanks de moeilijkheden om door te breken in de wereld van rap, vindt deze artiest met zijn talenten succes zonder zijn identiteit te hoeven comprimeren. Met zijn bijdrage hoopt J. Tyler de stereotypes van een ''rapper'' te doorbreken. Op 1 februari brengt hij zijn nieuwe single uit, maar tot die tijd kan je naar zijn debuut EP Prelude luisteren op Spotify! Hier vind je tevens de OUTmusic Spotlight van deze week: Dance With Me (featuring James Shealy)!
 
Het oorwurmpje van een nummer wisselt tussen J. Tyler's rap-kunsten en zijn zangkunsten samen met gastartiest James Shealy. Met name krijgt het pakkende refrein het voor elkaar om in je hoofd te blijven hangen. In de video genieten we niet alleen van het uitzicht van de rapper en gastartiest James Shealy, maar komen we ook terecht bij een aparte speeddatingsessie. Al gauw verandert dit in een dansavond waarbij we alle bijzondere types los zien gaan. Al met al komt het nummer samen met de videoclip neer op één ding: een enorme dosis FUN!
 
Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. Eerder konden jullie stemmen op Hometown van Brandon Stansell. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen