OUTmusic Spotlight

outtv, gay, outmusic, spotlight, lvrk, heart to heart
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Big Dipper is de ultieme big boy of rap. De queer artist maakt speelse en seksueel expliciete muziek die een fijne twist geeft aan het typische hip-hop genre. Vorig jaar kwam Big Dipper al in de OUTmusic Spotlight voorbij met LOOKIN', een electro-pop bop met een body-positive videoclip. Nu is hij terug in onze Spotlight met het nummer Thiccness! Het sensuele nummer viert de sexiness van grotere mannen.

Big Dipper liet Pride weten dat hij door het promoten van zijn eerdere singles een lage budget moest gebruiken voor deze video. Veel van de mooie, grote mannen komen uit zijn eigen vriendengroep, of waren zelfs benaderd via een dating app! Uiteindelijk leek de low-budget productie precies te zijn wat het nummer nodig had volgens de rapper: ''Ik HOU van hoe alles er uit is komen te zien en de vibe is spot on voor het liedje. Alle mannen in de video zijn zo charmant en ze passen echt perfect bij het nummer.'' Volgens de rapper toont zijn videoclip de seksualisering van grotere lichamen, iets dat in mainstream media nooit gebeurt. De clip zit vol big & beefy mannen die met een heerlijke dosis zelfvertrouwen de camera (en elkaar) verleiden.

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op Fire Vibe van Crazy Harder. Deze werd door jullie met 93% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

TOP of DROP de video hier!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen