OUTmusic Spotlight

MEROL, music, muziek, outtv, outmusic, spotlight
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Na LEKKER MET DE MEIDEN, BORDERLINE en KERST MET DE FAM, overtreft MEROL haarzelf op meerdere vlakken met de nieuwe videoclip voor HOU JE BEK EN BEF ME. Voor de laatkomers die MEROL’s heerlijke gevoel voor humor en fijne melodietjes nog niet mee hebben gekregen: zie dit als een geweldig begin van de MEROL-experience (of beluister hier de vorige hits!).

 
In het nummer zingt MEROL over willen hebben van een one night stand en beveelt ze meerdere malen… tja de titel zegt het al. Naast het komische aspect geeft het nummer ons iets wat we zelden tegenkomen qua geslachtsrollen: mannen die enkel willen kletsen en kennismaken, en een vrouw die lekker ter zake komt en zin heeft in seks zonder gedoe of gezeur. Dit is een scenario die we vrijwel altijd omgedraaid meemaken in de muziekwereld. En bovendien blijft dit nummer net zo lekker in je hoofd hangen als haar vorige tracks! (Tip: let alleen wel op in wat voor gelegenheid je MEROL’s nieuwste hit besluit te zingen)

 
De verwijzingen naar de titel zijn alles behalve subtiel in de videoclip. Echter zijn vele shots niet wat het lijkt. De video heeft een 18+ leeftijdsgrens gekregen op YouTube, wat eigenaardig is aangezien alles enkel suggestief (en hilarisch) is opgenomen. Is haar gevoel voor humor niks voor jou? Geen zorgen: MEROL heeft meer dan genoeg man-candy in hun ondergoed rondlopen om van te genieten. Voor ieder wat wils dus! De pluizige katten zijn tevens een schattige bonus.

 
Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op Thiccness van Big Dipper. Deze werd door jullie met 83% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

Breng hier jouw stem uit!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen