OUTmusic Spotlight

Manila Luzon, RuPaul, All Stars, Drag Race, Velo, She, Latino, Gay, Queer, Music, OUTmusic, Spotlight, OUTtv
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Velo is geen vreemdeling voor OUTtv: met zijn videoclips voor TWINK en Killin’ It stond de openlijk homoseksuele rapper al eerder in de OUTmusic Spotlight!

She is een perfecte toevoeging aan een avond op de dansvloer (of dat nou in een toffe nachtclub is of tijdens een kleine huisfeest). Zodra je een beetje in het nummer komt, wordt het moeilijk om je beste moves er niet uit te willen gooien! De videoclip past ook perfect bij deze dance track: het is sexy, stylish en zit vol attitude. Dit wordt natuurlijk mede mogelijk gemaakt door de gastartiest: niemand minder dan Manila Luzon van RuPaul’s Drag Race en All Stars!

We zien Velo en Luzon modieus gestileerd in een futuristische en minimalistische setting. Vooral Manila weet van elke shot een fierce moment te maken en lijkt zich meer dan thuis te voelen tussen de halfnaakte mannen (die tevens een heerlijke toevoeging zijn aan de videoclip). Velo vertelde Billboard dat het een logische keuze was om Luzon bij deze plaat te betrekken: ''Voor mij, Manila belichaamt wat het nummer is: een aangeboren onbevreesdheid, een verslavende confidence, en een dunne lijn tussen camp en commercie.’’

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op Focus van Leo Kalyan. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

Breng hier je stem uit!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen