Must watch: performance van Elton John en Olly Alexander tijdens BRIT Awards!

Kijkers van de BRIT Awards werden afgelopen dinsdagavond aangenaam verrast met een duet van rocklegende Elton John en Olly Alexander (Years & Years). De opbrengsten van hun Pet Shop Boys cover 'It’s a Sin' zullen naar de Elton John Aids Foundation gaan.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Eén spotlight, een piano bespeeld door Elton John en Olly Alexander die de eerste regels van het couplet zingt. Een intieme ballade, totdat het upbeat deuntje inkickt zoals we de iconische hit van de Pet Shop Boys kennen. Er wordt een roodgekleurd labyrint onthuld, met dansers en een uitbundige lichtshow. Het spektakel breidt zich nog verder uit met de gekleurde muren van het doolhof en een uitgebreide projectie op de achtergrond. Een optreden om nog lang van na te genieten. Kijk hieronder de live performance.

Alexander en John’s nieuwe single is te vinden op onder andere Spotify. De opbrengst van het nummer zal gedoneerd worden aan de Elton John Aids Foundation. Olly Alexander was veel in opspraak de afgelopen tijd om zijn rol in de dramaserie It’s a Sin, waar een groep vrienden gevolgd wordt tijdens de hiv/aidscrisis in het Verenigd Koninkrijk. Wil je meer weten over Olly Alexander? Zijn documentaire Olly Alexander, Growing up Gay staat nu op OUTtv Pro!

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen