Mister Gay Belgium 2020: LIVE op OUTtv!

Op zaterdag 17 oktober komen we erachter wie Matthias De Roover opvolgt als Mister Gay Belgium. Niemand minder dan premier Alexander De Croo zal de winnaar van 2020 bekendmaken. De finale is op zaterdag 17 oktober van 20.00 – 23.00 uur LIVE op OUTtv te zien.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De nieuwe Mister Gay Belgium wordt tijdens een gala in het Antwerpse Elckerlyc theater bekroond. De verkiezing wordt gecomplimenteerd met optredens van Loredana (2Fabiola), Get Ready, Dana Winner, Trinxx, Axel Hirsoux, Charlotte Campion, Lola Mcqueen en meer! Wegens het coronavirus zit de finale dit jaar ietsjes anders in elkaar. De finale zal namelijk voor eerst LIVE te zien zijn op OUTtv.

Zestien juryleden, waaronder Koen Crucke, Kelly Pfaff, Leah Thys en juryvoorzitter Dana Winner, bepalen wie de troonopvolger van Matthias De Roover wordt. De Roover werd vorig jaar aangekondigd als de winnaar door Antwerps burgemeester Bart De Wever. Dit jaar kondigt premier Alexander De Croo de nieuwe titelhouder aan!

Kijk op zaterdag 17 oktober vanaf 20.00 LIVE naar de finale op OUTtv. Vergeet tot die tijd niet om jouw stem uit te brengen! De poll staat tot vrijdag 16 oktober open. 

 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen