Mister B: B PROUD!

Mister B, een onmisbare speler in onze mooie Europese regenbooggemeenschap, komt dit jaar opnieuw met een krachtige Pridecampagne. Hoewel we net als vorig jaar een hoop gezellige activiteiten, feestjes en bijeenkomsten moeten missen, richt het merk zich op het belangrijkste aspect van Pride: de individuen zelf!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Voor de B PROUD campagne heeft Mister B een prachtige en uiterst diverse groep samengesteld van tien leden uit de queer fetish community. Het merk schrijft: ‘’De mensen die deel uitmaken van onze rare en geweldige, queer, fetisjgemeenschap, de reden waarom Mister B bestaat, en de drijvende factor achter al die Pride-activiteiten die we zo missen. Het draait allemaal om de mensen en de mensen ben jij! Jij die winkelt bij Mister B, jij die ons volgt op social media en jij die dit nu leest.’’

De fotocollectie met deze unieke tien schoonheden is geïnspireerd door de kleuren van Progress Pride Flag, een geëvolueerde variant van de klassieke regenboogvlag. Deze tinten zien we overigens ook terug in het ontwerp op het Mister B t-shirt, speciaal gemaakt voor hun Pride campagne. De kern van hun boodschap is daarom ook simpel maar krachtig te zien op het t-shirt: B PROUD.  ‘’Jouw B PROUD met Mister B t-shirt is sexy, leuk en cool, net als jij! Met het herkenbare Mister B-logo in kleur op de achterkant en het B PROUD-logo op de voorkant, zul je de aandacht trekken en je goed voelen, terwijl je je trots laat zien.’’ Aldus Mister B.

Bestel jouw B Proud t-shirt hier.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen