Mel C treedt op tijdens slotfeest Pride Amsterdam

outtv, gay, mel c, slotfeest, amsterdam pride, gaypride, spice girls
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
 
Mel C kennen we natuurlijk allemaal van de legendarische meidengroep de Spice Girls, waar zij in 1996 mee doorbrak. Ook solo heeft ze hard aan de weg getimmerd, met nummers als ‘Never Be The Same Again’ en ‘When You’re Gone’. Lucien Spee is erg blij dat Mel C het podium zal betreden, mede omdat het dit jaar precies 20 jaar geleden is dat de Gay Games werden gehouden in Amsterdam. “Daarom des te leuker dat niemand minder dan Sporty Spice het Pride podium zal betreden,” zegt de directeur van stichting Amsterdam Gay Pride.

De Spice Girl is niet de enige superster die de Dam op zijn kop gaat zetten tijdens het slotconcert. Ook Eurovisiesongfestival runner-up Eleni Foureira, Willeke Alberti, Miss Bunty, Carolina Dijkhuizen en de DJ’s van The G-Team zullen de Prideweek, die op 28 juli begint, feestelijk afsluiten. Gedurende de week zijn er verschillende evenementen door heel Amsterdam. Op 28 juli wordt gestart met de Pride Walk en Pride Park in het Vondelpark. Het strand van Zandvoort wordt omgetoverd tot Pride at the Beach en op 4 augustus is de wereldberoemde botenparade.

Het feest op de dam begint al op 3 augustus, met op 5 augustus het slotfeest. Lucien Spee heeft er al veel zin in. “We gaan een geweldig slot-concert op de dam neerzetten. Met Melanie C erbij gaat dat zeker lukken, dus zet het alvast op de agenda.”
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen