Madonna verhuisde naar Portugal vanwege Trump

outtv, gay, madonna, nieuwe muziek, album, trump, portugal
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
In het interview zegt Madonna dat ze onder andere verhuisd is om de voetbalcarrière van haar zoontje David (13) een kickstart te geven, omdat ‘het niveau in Amerika veel lager ligt dan in de rest van de wereld.’ Daarnaast zei ze: “Ik had het gevoel dat we aan verandering toe waren, en ik wilde even weg uit Amerika. Zoals je weet, is dit niet Amerika’s beste tijd.”  Het is niet de eerste keer dat de zangeres een sneer maakt naar Donald Trump. Zo had ze op de verjaardag van haar zoon een Trump piñata en noemde ze Trump’s verkiezing een horror show.

Maar gelukkig weerhoudt Donald onze Queen of Pop er niet van om nieuwe muziek te maken. Haar verhuizing naar Portugal en de lokale muziek hebben haar juist geïnspireerd om nieuwe muziek te maken. “Ik heb een heleboel fantastische muzikanten ontmoet en ik heb met een heleboel van hen samengewerkt voor mijn nieuwe album. Lissabon heeft mijn muziek en werk dus beïnvloed. Het kan ook niet anders. Ik zie niet hoe ik het jaar door zou kunnen doorkomen zonder beïnvloed te worden door al deze culturele input,” zegt de zangeres tegen Vogue Italia.

Afgelopen mei kondigde Madonna aan met nieuwe muziek te komen en gaf ze een teaser van het nummer ‘Beautiful Game’. Nu is het dus nog maar heel even wachten tot haar nieuwe plaat er eindelijk is!

Lees het volledige interview met Vogue Italia hier.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen