Live: Podcast & Chill met Pruikentijd en alle queens uit Drag Race Holland.

26 november vindt in VondelCS de live podcast opname plaats van Pruikentijd: The Reunion, de seizoensfinale aflevering van de podcast Pruikentijd waarin alle deelnemers van het succesprogramma Drag Race Holland terugblikken op hun deelname. De livestream wordt georganiseerd door Podcast & Chill en is te volgen via de Facebook van Podcast & Chill op 26 november om 20:15.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

In de livestream van Podcast & Chill zullen de presentatoren van Pruikentijd in gesprek gaan met alle deelnemers van het succesvolle eerste seizoen van Drag Race Holland.

Er is genoeg te bespreken: de geweldige looks, de hilarische challenges, de wrijvingen onderling en natuurlijk de reacties online van fans! Gespreksstof genoeg dus met deze tien heerlijke drag queens: Envy Peru, Janey Jacké, Ma’MaQueen, Miss Abby OMG, ChelseaBoy, Sederginne, Madame Madness, Megan Schoonbrood, Patty Pam-Pam en Roem.

Pruikentijd is dé Drag Race podcast van Nederland gehost door GJ Kooijman, Marco Dreijer en David Mondeel. Zij hebben de show op de voet gevolgd met hun wekelijkse succesvolle podcast en hadden wekelijks een exclusief exit interview met de afvaller.

Podcast & Chill organiseert sinds januari 2019 podcast live evenementen. Het concept is dat er een bestaande podcast live een podcast opneemt waarbij het publiek via silent disco koptelefoons meeluistert vanuit knusse stoelen met veel kussentjes. Helemaal in de sfeer van de podcast zelf!

Tijdens de livestream met Pruikentijd zal de sfeer van deze podcast van het beeldscherm spatten, de woonkamer van de podcast-luisteraar in.

In Drag Race Holland (geproduceerd door Vincent TV Producties en uitgezonden op Videoland) strijden de 10 beste Drag Queens van Nederland om de eerste Drag Race Superstar van Nederland te worden.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen