Lesbisch bruidspaar in Amerikaanse reclame

David's bridal, bruid, bruiloft, bruidspaar, lesbisch, lesbienne, lesbiennes, bruiden, same-sex, wedding, homohuwelijk, Amerika, verenigde staten, reclame, lhbt, lgbt, holebi, gay, trouwen
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Het bedrijf dat in 1950 is begonnen onderneemt stappen om een inclusievere aanpak binnen hun marketing te verwerken. In hun nieuwste reclame tonen ze o.a. interraciale stellen en een lesbisch bruidspaar. Het hoofd van de marketingafdeling, Liz Crystal, zei dat het bedrijf ''de regels aan het herschrijven'' is voor diversiteit binnen hun nieuwste merkstrategie. ''We wilden er zeker van zijn dat deze reclamespot representeerde wat we zien bij bruiden tegenwoordig. We waarderen alle soorten bruiden'' aldus Crystal.
 
Sinds het homohuwelijk werd gelegaliseerd in de V.S. (2015), is de same-sex bruiloft industrie logischerwijs enorm gestegen. Volgens het Williams Institute on Sexual Orientation and Gender Identity Law and Public Policy hebben gay bruiloften in één jaar tijd sinds de legalisering meer dan 1.6 miljard dollar bijgedragen aan de Amerikaanse economie. Daarnaast leverde het de staats-en lokale belastinginkomsten 102 miljoen dollar op in 2016.
 
Bekijk hieronder de mooie reclame van David's Bridal!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen