Lesbienne weggestuurd door Australische bowlingbaan

lesbisch, lesbiennes, Jessica walton, LHBT, LHBTI, LGBT, LGBTQ, holebi, bowling, toilet, vrouwentoilet, discriminatie, Twitter, gay nieuws, nieuws, Australië, Strike Bowling, bowlingbaan, Funlab
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Auteur Jessica Walton en haar vrouw, Charlie, vierden hun verjaardagen met een avondje bowlen bij de lokale Strike bowlingbaan in Australië. Voordat de twee vrouwen wilden vertrekken nam de avond een vervelende wending. Charlie werd door de beveiliging aangehouden nadat ze de damestoiletten uitliep en vervolgens verzocht het pand te verlaten. Dit zou gebeurd zijn omdat ze gebruik had gemaakt van het damestoilet en de bewaker haar dus aanzag voor een man. De bewaker liet weten haar met geweld te verwijderen als ze zelf niet zou vertrekken.
 
Toen er een tweede bewaker arriveerde, besloot Charlie kalm te blijven en zich vervolgens voor te stellen. ''Hoi, mijn naam is Charlotte''. Nadat de twee bewakers elkaar aankeken besloten de mannen haar te laten vertrekken. Toen Walton hier achter kwam, eiste ze een gesprek met de manager. De manager bood een verontschuldiging aan en forceerde de beveiliging hetzelfde te doen. Dit werd echter niet met open armen ontvangen door het lesbische stel.
 
Gay Star News hoopte de twee vrouwen hierover te spreken, echter gaven zij aan nog te van slag te zijn om commentaar te geven. Wel zeiden de vrouwen dat het bedrijf een e-mail heeft gestuurd met een verontschuldiging. Daarbij werd ook de belofte gemaakt dat er veranderingen geïmplementeerd zullen worden om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Sinds de dames hun verhaal hebben gedeeld via Twitter, geven ze aan zich bemoedigd te voelen door alle steun die ze hebben ontvangen.
 
Bron: Gay Star News
Beeld: Twitter (@JessHealyWalton)

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen