Lady Gaga’s eerste film is ‘een instant klassieker’ volgens critici

OUTtv, gay, news, nieuws, Venetië, A Star Is Born, film, Lady Gaga, Gaga, Bradley Cooper
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
A Star Is Born vertelt het verhaal van een muzikant (Bradley Cooper) die een jonge zangeres en actrice (Lady Gaga) helpt om roem te vinden, terwijl zijn carrière in een neerwaartse spiraal belandt wegens zijn leeftijd en alcoholisme. Het is een remake van de gelijknamige film uit 1937.
 
Alex Billington van FirstShowing.net voorspelt na het zien van A Star Is Born dat de film ‘REUSACHTIG’ gaat worden en dat ‘mensen het 10 keer in de bioscoop gaan kijken’. Filmcriticus Beatrice Behn geeft in een tweet zelfs al een klein voorproefje van haar recensie: “A Star Is Born is vreemd, disfunctioneel en een klein beetje fucked up en dat redt het eigenlijk van het zijn van een typische mainstream saaie film en maakt het tot een eigen uniek ding.” Elsa Keslassy van Variety doopt de film tot een ‘instant klassieker’.
 
Lady Gaga gooide gisteren al hoge ogen tijdens haar aankomst in Venetië: ze maakte haar opwachting per boot, in een klassieke combinatie van een zwart jurkje, pumps en opgestoken haar. In haar hand hield ze een rode roos. Zangeres Ariana Grande plaatste een foto van Gaga’s aankomst op haar Instagram met als bijschrift ‘menselijke zonneschijn’. 
 
We moeten helaas nog wel even wachten: A Star Is Born draait in België vanaf 3 oktober en in Nederland vanaf 4 oktober. Op vrijdag 5 oktober verschijnt ook de soundtrack, waar reikhalzend naar uitgekeken wordt door de fans van Lady Gaga.
 
Beeld: 2018 WARNER BROS
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen