Homoseksuele burgemeester vastgebonden aan boom op cruisingplek in Zuid-Frankrijk

In het Zuid-Franse Toulouse is de 67-jarige burgemeester van een plaatsje uit de regio op een cruisingplek naakt vastgebonden aan een boom en vervolgens in elkaar geslagen. De burgemeester ligt momenteel in het ziekenhuis. Van de daders is geen enkel spoor.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Vanwege het verborgen houden van de identiteit van de man is niet bekendgemaakt om welke plaats het gaat. De Franse politie onderzoekt het voorval dat zaterdagnacht 11 september plaatsvond. De man bezocht toen een cruisingplek aan de rand van Toulouse, waar hij door twee mannen werd belaagd. Zijn kleren werden uitgetrokken, waarna hij aan een boom werd vastgebonden. De mannen deelden klappen en schoppen uit. De burgemeester is vervolgens zonder kleren zwaargewond naar het dichtstbijzijnde politiebureau gestrompeld.

De twee mannen gingen er met de auto van de burgemeester vandoor, die later werd teruggevonden. Van de daders is nog geen enkel spoor en ook is niet bekend of zij het specifiek op de burgemeester gemunt hadden.

Het slachtoffer heeft wonden over zijn hele lichaam en kan volgens de politie vanwege zijn verwondingen nog geen statement afgeven. 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen