Celine Dion’s gender neutrale kledinglijn is ‘satanisch,’ volgens priester

Celine Dion, Celine, Nununu, Celinununu, catholic, priester, satanisch, gay, genderneutraal, gender, geslacht, transgender, news, gaynews, lhbt, lgbt, holebi
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Eerder maakte Celine Dion haar samenwerking met Nununu, een uniseks kledingmerk voor kinderen, bekend. Samen met hen brengt de zangeres een gender neutrale kledinglijn uit voor kinderen onder de naam CELINUNUNU. Nu heeft John Essef, een voormalige priester uit Pennsylvania, gezegd dat de kledinglijn deel van Satan zijn plan is. ''De duivel gaat achter kinderen aan door geslacht te verwarren'', zei Essef tegen de National Catholic Register.
 
Esseff beweert overtuigd te zijn dat alle ophef over gender de afgelopen jaren ‘demonisch’ is verspreid. Zo stelt hij vast dat er enkel twee geslachten zijn en beweert hij dat de behoefte voor gendergelijkheid ‘satanisch’ is. "De duivel is een leugenaar en er worden enorme leugens verteld," vertelde de katholieke priester. "Dit wordt gedaan voor geld, en er is verdeeldheid die voortkomt uit deze-merken van de duivel."
 
De zangeres zelf beschreef het doel voor deze samenwerking en kledinglijn als een kans om ''kinderen te laten stralen''. Zo noemde Dion haar kledinglijn ook ''een label die nooit labelt''. Als toevoeging op de reclame voor CELINUNUNU pleit Dion: ''Bevrijd kinderen zodat ze kunnen kiezen wie zij zijn'' Het merk zelf beschrijft het volgende op hun website: ''CELINUNUNU bevrijdt kinderen van de traditionele rollen van jongen / meisje, en stelt jongere mensen in staat om te groeien met waarden van gelijkheid met de vrijheid om hun eigen macht van persoonlijkheid te versterken op basis van wederzijds respect. "
 
Heb je de reclame voor CELINUNUNU nog niet gezien? Bekijk 'm hier!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen