Britse tiener bruut aangevallen om geaardheid

Brits, Verenigd Koninkrijk, Engeland, tiener, biseksueel, bi, geaardheid, hate crime, homogeweld, lhbt, lgbt, lgbtq, holebi, nieuws, gaynews, gay, outtv, Nuneaton
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Een Britse tiener beweert dat hij op brute wijze is aangevallen omdat hij biseksueel is. De tiener - die om juridische redenen niet genoemd kan worden - werd aangevallen door twee jongens en hoewel ze schuldig pleitten, hebben ze allebei de gevangenis ontweken en kregen ze verwijzingsbevelen en moesten ze compensatie betalen. Hierdoor vinden de tiener en zijn familie dat ze in de steek zijn gelaten door het Britse rechtssysteem.
 
De tiener - die zich identificeert als biseksueel - lichtte toe: "Ik heb het gevoel dat niemand hun werk goed heeft gedaan, want als ze dat deden, zou een van hen in de gevangenis zitten. Ze vielen me aan omdat ik biseksueel ben, wat er is gebeurd, heeft mijn leven veranderd, hierdoor kijk ik constant achter mijn rug om."
 
Tijdens de aanval zei een ander: 'Ik kan niet geloven dat je hem slaat omdat hij homo is'. Maar een van de daders zei: 'Ik heb geen probleem met homo's, maar ik heb een probleem met hebberige bi’s zoals hij'. Zijn moeder beschreef ook de wrede aanval: "Ze schopten hem op de vloer, sleepten hem naar een bosrijke omgeving en vielen hem opnieuw aan." De tiener werd naar het ziekenhuis gebracht en zijn moeder herinnerde zich dat ze haar eigen zoon niet kon herkennen toen ze hem zag. Ze voegde eraan toe: "Ik herkende hem niet eens, je kon een sneakerafdruk op zijn gezicht zien. Ik ging in shock. Ik wilde huilen maar ik kon het niet."
 
 
Bron: Attitude
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen