Azealia Banks beschuldigt RuPaul van het kopïeren van haar nummer

outtv, news, gay, rupaul, azealia banks
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De rapper beweerde dat het nummer 'Call Me Mother' van RuPaul haar nummer 'The Big Big Beat' kopieert. Nadat ze RuPaul op Twitter had getagd, zei Banks tegen hem: 'Je gaat niet op mijn kleine teentjes trappen. Je brengt je scheerbultjes naar de dichtstbijzijnde laser ontharingskliniek'. Ze beweerde dat het drag icoon nu contact met haar probeerde op te nemen omdat ze juridische stappen had ondernomen over het nummer. 

"Maar waar was die energie toen je mijn werk stal en me gebruikte als inspiratie voor je televisieprogramma? Ik ben in de eerste plaats teleurgesteld in hem als een zwart persoon.''

Azealia's nummer 'The Big Big Beat' zelf bevat een niet-genoemde sample van de stem van The Notorious B.I.G. Ze beweerde ook dat 'Call Me Mother' heel snel uit iTunes zou worden verwijderd. Het nummer is namelijk nog steeds beschikbaar op het Apple-platform.

RuPaul's 'Call Me Mother' en het in 2016 verschenen album waarop het nummer verschijnt, American genoemd, lijken momenteel niet op Spotify te staan.

Bekijk de tweets hier beneden! Luister ook naar de twee nummers! Vind jij ze op elkaar lijken?
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen