Artiesten reageren op homofobische teksten Eminem

outtv, gay, eminem, tyler the creater, faggot
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

“Tyler create nothing, I see why you called yourself a f****t bitch / It’s not just ‘cause you lack attention / Its ‘cause you worship D12’s balls, you’re sacrilegious.” luidt een van de zinnen in het nummer Fall. Het woord faggot is op de track gecensureerd. Tyler, The Creator is eerder open geweest over zijn seksualiteit en liet dit ook horen op zijn album Flower Boy, dat in 2017 uitkwam.

Eminem kreeg op twitter een lading aan boze berichten over zich heen en nu hebben ook andere artiesten zich uitgesproken. Dan Reynolds, leadzanger van Imagine Dragons, tweet: “Het is nooit ok om een woord te zeggen dat gevuld is met haat. Het kan me niets schelen in welk jaar je geboren bent, of wat het voor jou betekent. Als het bijdraagt aan haat en bigotry dan is het haatvol. Punt. Het is nooit oké om het woord fa**ot te zeggen. Het kan me niets schelen wie je bent.”

Hij voegt er nog twee tweets aan toe:


Frontman van Bon Iver, Justin Vernon,  heeft meegeschreven aan de track. Toen een fan hem feliciteerde met het nummer zei hij: “Was niet in de studio voor deze Eminem track. Kwam van een sessie met BJ Burton en Mike Will. Ben geen fan van de message, het is vermoeiend. Vroeg ze om het te veranderen, maar deden het niet. Bedankt voor het luisteren BRM. Hij gaat verder door te zeggen dat hij Eminem een geweldige rapper vindt, maar dat dit geen tijd is om leuzen te gebruiken. Tot slot tweet hij: “I was wrong and we are gonna kill this track.”


Eminem heeft zelf nog niet gereageerd op de berichten die hij op de track kreeg.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen