Zien: Homostel doet auditie bij The Voice

gay couple, love, homostel, homokoppel, Jerome, the voice, zangers, Adam, kelly Clarkson, Adam Levine, Jennifer Hudson, lhbt, lgbt, lhbti, lgbtq, holebi, nieuws, gay news, outtv,
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Met een ferme grip op de microfoons en een strakke choreografie, charmeerden de twee jongens zich door een cover van ''Could It Be I’m Falling In Love''. Met dit nummer van The Spinners kreeg het stel drie juryleden zover om op de rode knop te drukken.
 
Nadat hen werd gevraagd hoe hun duo-act OneUp is ontstaan, vertelde Adam dat dit gebeurde nadat zij verliefd werden op elkaar. Dit werd ontvangen met gejuich uit het publiek en een ontroerde Kelly Clarkson. Jurylid Kelly Clarkson merkte tevens het gejuich van backstage op. Naar aanleiding hiervan moedigde de zangeres hun families aan ook het podium te betreden.
 
Met het volledige plaatje op het podium werd Clarkson enigszins emotioneel. Zo merkte ze op dat hun samenzijn het bewijs is dat liefde ongelimiteerd is, zelfs in het huidige, verdeelde klimaat van de Verenigde Staten. Daarbij voegde ze toe dat dit het mooiste is wat ze tot zover heeft gezien in het huidige seizoen van The Voice.
 
Bekijk hier het heerlijke optreden van Jerome en Adam, oftewel OneUp!
 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen