Transgender vrouw aangevallen wegens haar identiteit

nieuws, gay nieuws, transgender, OUTtv, amber rose, aanval
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De 23-jarige was met vrienden een avondje uit toen ze werd aangevallen door twee mannen. Nicole zegt dat zij en haar vrienden in de vroege ochtenduren een bar in het centrum van Denver hadden verlaten toen de mannen hen begonnen te volgen en lastig te vallen. Nicole begon het incident te filmen.

'We hebben het gevoel dat deze twee mannen ons gaan aanvallen,' zei ze. 'Ik waarschuw in deze video vrijwel dat als er iets met me gebeurt, ik door deze twee mannen ben aangevallen.'

Nicole zei dat ze probeerde weg te lopen om hulp te krijgen toen ze werd aangevallen. Haar vriendin vond haar naar verluidt op de grond en smeekte de mannen op te houden met nog meer schade aanrichten.
Een politierapport zegt dat een niet-geïdentificeerde mannelijke verdachte 'het slachtoffer drie keer in het gezicht sloeg met een gesloten vuist die een vermoedelijke gebroken kaak veroorzaakte'.

Nicole en haar familie hebben zich uitgesproken over de aanvallen en zien het als een aanval op de transgemeenschap. 'Als je iemand niet kunt accepteren voor wie ze zijn of wat ze zijn, draai dan om en loop weg', zei ze. 'Het is niet nodig om mensen pijn te doen. We moeten voor onszelf opkomen’, voegde Nicole's moeder, Juliann Martinez, eraan toe. 'Wees niet bang. We zijn ook bang. We zijn bang dat we elke keer als we onze dochter laten uitgaan, ons zorgen moeten maken.'
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen