Taylor Swift schenkt geld aan de LGBT-community

Taylor Swift, gay news, gay, lhbt, holebi, outtv
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De 'Bad Blood’-zangeres vergezelde de donatie met een handgeschreven brief aan de directeur van de groep, Chris Sanders.

"Beste Chris, ik schrijf je omdat ik zo geïnspireerd ben door het werk dat je doet, specifiek in het organiseren van de recente petitie van de Tennessee-geloofsleiders die strijden tegen de 'Slate of Hate' in onze staatswetgeving.’’

"Ik ben oprecht heel erg dankbaar voor het werk dat jullie verrichten. Accepteer deze donatie om het werk dat jij en de andere leiders doen te supporten. Ik ben zo dankbaar dat jullie iedereen een plaats geven. Met vriendelijke groeten, Taylor Swift.’’

De foto van de brief werd op Facebook gepost door het Tennessee Equality Project, die in hun bericht toelichten dat de donatie $113.000 bedroeg - een getal dat de handtekening van Swift draagt, die vaak '13' haar geluksgetal noemt.

"Taylor Swift is al jarenlang een bondgenoot van de LGBTQ-gemeenschap. Ze ziet onze strijd in Tennessee en blijft ons supporten, samen met veel andere goede mensen, waaronder religieuze leiders, die zich uitspreken voor liefde in het gezicht van angst. Tennessee Equality Project is vereerd en dankbaar om bekend te maken dat Taylor Swift een donatie van $ 113.000 heeft gedaan om onze inspanningen op dit kritieke moment te ondersteunen," zei de groep in kwestie.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen