PRIDEtv van 25 juli t/m 2 aug LIVE op OUTtv

Haal deze zomer de Pride in huis met PRIDEtv, het live tv-kanaal van Pride Amsterdam en Salto. Bekijk negen dagen lang de hele dag door naar LIVE-talkshows, debat, interviews, achtergrondverhalen en de beste LHBTIQ+ films, series en documentaires.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Van 25 juli t/m 2 aug staat OUTtv volledig in het teken van PRIDEtv, het LIVE tv-kanaal van Pride Amsterdam & Salto. Bekijk 24/7 LIVE-talkshows, debat, interviews, achtergrondverhalen en de beste LHBTIQ+ films, series & documentaires. Haal deze zomer de Pride in huis met PRIDEtv.

Voor de volledige programmering ga naar www.salto.nl of klik hier (pdf). 

PRIDEtv is een unieke samenwerking tussen Pride Amsterdam, de Amsterdamse omroep SALTO, hét lifestyle kanaal OUTtv en de telecom providers VodafoneZiggo, KPN, T-Mobile, Youfone en Tele2. Hierdoor kan heel Nederland negen dagen lang - van 25 juli t/m 2 augustus - Pride TV ontvangen en dus zien wat Pride Amsterdam allemaal te bieden heeft. OUTtv, dat normaal gesproken niet in het basispakket zit, wordt namelijk door de telecomproviders tijdens Pride Amsterdam gratis ter beschikking gesteld.

Pride TV wordt door de LHBT-gemeenschap zelf gemaakt. 24 uur per dag live programma’s, muziek, documentaires en reportages over de aangepaste festiviteiten. In korte tijd is een prachtige Pride-programmering gemaakt. Directeur Lucien Spee van Pride Amsterdam is onder de indruk van het gevarieerde programma-aanbod: “Zichtbaarheid is erg belangrijk voor de emancipatie van onze community. We zijn dan ook ontzettend blij met de samenwerking met SALTO en OUTtv. Ik vind het geweldig om te zien hoe in zo’n korte tijd allerlei partijen en vrijwilligers dit Pride-programma in elkaar hebben gezet. Dat vervolgens ook de telecomproviders hun nek uitsteken, de handen ineen slaan en dit voor heel Nederland beschikbaar stellen is echt hartverwarmend.” 

Kanalen Pride TV
De programma’s van Pride TV zijn tijdens de Pride-week gratis te bekijken via SALTO TV, via de website van Pride Amsterdam en via OUTtv. OUTtv is in Nederland te ontvangen via Ziggo kanaal 129, KPN kanaal 77, T-mobile kanaal 297, Youfone kanaal  303, CAIWAY 134, Telfort en XS4ALL beide kanaal 77 en Delta kanaal 365. Pride TV is overigens ook in België op de kabel te ontvangen via OUTtv en te ontvangen via de gratis Pride Amsterdam app, verkrijgbaar in de app-store.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen