OUTmusic Spotlight

outtv, gay, outtv_eu, outmusic, spotlight, outmusic spotlight, RALPH, long distance lover, top or drop, queer, queer music, gay music
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
RALPH is een Canadese singer-songwriter die afgelopen september haar debuutalbum A Good Girl uitbracht. Al op jonge leeftijd kwam ze erachter dat ze dat het geluid van het verleden precies in haar straatje past. Ze houdt dan ook erg van de muziek van Fleetwood Mac, David Bowie en Prince en wordt beïnvloed door onder andere Donna Summer, Cher en Stevie Nicks.

Long Distance Lover is een single van het nieuwe album en de clip die bij het nummer hoort is een queer walhalla. De video speelt zich af tijdens een speeddate met Halloween thema. RALPH is moderator en zorgt dat alles goed verloopt.

“De inspiratie voor de Long Distance Lover kwam echt voort uit de naam van het nummer en het idee dat de afstand tussen de liefde twee mensen verschillende betekenissen kan hebben,” zegt vertelt de regisseur van de clip aan OUT. Ze vertelt dat ze altijd al wilde spelen met het beeld van een stel buitenbeentjes en mismatchende karakters tijdens een speeddate.

RALPH zegt over de clip: “Ik denk dat het enorm belangrijk is om diversiteit in relaties te uiten met mijn muziekvideo’s.” De zangeres schrijft haar muziek voor iedereen en wil dat dat ook te zien is.

De electro-pop feel van het nummer sluit perfect aan op de video en bij de stijl van RALPH. Bekijk de video hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je ‘m geweldig? Stem dan TOP! Is het niets voor jou? Stem dan DROP. Vorige week kon je stemmen op BORDERLINE van MEROL. Deze is met 67% geTOPT en zal dus vaker terugkomen tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen