OUTmusic Spotlight

Dominique Pruitt, high in the valley, outmusic spotlight, gay, lgbt, queer, holebi, pop, los angeles, L.A. , muziek, videoclip
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De OUTmusic Spotlight van deze week schijnt op de Amerikaanse zangeres Dominique Pruitt. Haar muzikale inspiraties zijn o.a. Connie Francis, Elvis Presley en Buddy Holly. Het tijdperk van deze muziekiconen is ook duidelijk terug te vinden in haar toffe look en feel, maar met een moderne, eigen twist. Tevens dient haar leven in en rondom Los Angeles ook als een grote inspiratiebron.
 
Haar nummer High In The Valley klinkt zowel heerlijk retro als eigentijds. Over het liedje zei Dominque: ''High In The Valley is voornamelijk gebaseerd op mijn dagen rond de leeftijd van 19 jaar- waar ik mij een beetje hopeloos en overweldigd voelde over het nastreven van mijn dromen, en gewoon elke dag high werd terwijl ik van moment naar moment ging.'' Verder gaat het nummer over hoe Los Angeles het laat lijken alsof je muzikale dromen voor het oprapen liggen, maar toch ook een plek vol hindernissen is. In de videoclip zien we Dominque verleidelijk zingen en poseren in verschillende settings waarin haar visuele stijl sterk wordt benadrukt. Zo doen veel momenten denken aan klassieke pin-ups en old-school Hollywood, maar weet de zangeres deze te complimenteren met een modern feel. En boven alles ziet ze er in elke shot fabulous uit!
 
Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. De vorige keer konden jullie stemmen op 'Salem' van GAREK. Deze werd door jullie met 67% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen