Man overleden na siliconen injecties in balzak

outtv, gay, outtv_eu, siliconen, overleden,
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Chapman, die ook bekend stond als Tank Heathcliff Hafertepen, overleed op 15 oktober onder andere aan de gevolgen van de injecties. Het injecteren van siliconen in de genitalia is erg gevaarlijk en kan zorgen voor abnormale zwellingen, vervorming van de penis en kan een ‘immunologische reactie’ uitlokken, blijkt uit een onderzoek uit 2012. Naast de injecties had Chapman verschillende longklachten, die ook hebben bijgedragen aan zijn overlijden.

De Australiër en zijn vriend zijn online bekend om hun puppy/meester relatie. ‘Tank’ stond erom bekend om grote hoeveelheden saline oplossing in zijn scrotum te injecteren. Op internet liet hij dan ook graag zien hoe groot zijn ‘zaakje’ was.

Online worden screenshots gedeeld van Tumblr-berichten die Chapman over zijn injecties schreef. Zo zou hij hebben geschreven dat de injecties deel van hem en zijn verhaal zijn, maar hij liet ook weten dat hij van de gevaren van het injecteren af wist.

In een afscheidsbericht op zijn website zegt de vriend van Chapman: “Als Tank mijn wereld was, was ik zijn zon. Hij gaf me het gevoel dat ik het middelpunt van zijn universum was. Ik hou van je Tank. Mijn beste vriend, partner, mijn wereld… mijn pup.”

Bron: Gay Star News

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen