Man misleidt heteromannen tot seks via dating apps

gay, gay news, lgbtq, lgbt news, lgbt, lhbt, holebi, londen, rechtzaak, datingapps, catfish, nieuws, outtv, tinder, Xavier, Duarte Xavier
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De homoseksuele Duerte Xavier van 33 jaar gebruikte foto’s van vrouwen op diverse dating apps. Hiermee kreeg hij vier heteromannen zover om met hem af te spreken voor seks, op de voorwaarde dat de mannen geblinddoekt zouden zijn. Een van zijn slachtoffers legde uit dat Xavier 'vrouwelijk' klonk aan de telefoon. Eenmaal afgesproken in een park hadden de twee mannen seks, waarvan het slachtoffer dus een blinddoek op had. Xavier zou hebben verzocht dat de blinddoek vooraf moest zijn omgedaan en pas af mocht nadat hij was vertrokken.  
 
Twee slachtoffers zouden orale seks van Xavier hebben ontvangen, terwijl de andere twee daarnaast ook anale seks aan hem gaven. Een van de slachtoffers beweerde dat hij dacht dat het vaginaal was. Toen het vermeende slachtoffer na afloop toch zijn blinddoek afdeed sloeg hij Xavier uit woede. Achteraf bleef Xavier hem berichten sturen voor meer seks met ''verdrietige emojis''.  Zo zou Xavier in een bericht ook gevraagd hebben of het slachtoffer zijn ervaring op een schaal van een tot tien wilde beoordelen, toevoegend dat hij zelf beter kan krijgen.
 
De verdediging van Xavier, Helen Butcher, beweert dat het slachtoffer wist dat hij met een man had afgesproken. Zo zou de situatie neerkomen op een rollenspel. Xavier ontkent de zes aanklachten wegens ''een persoon ertoe brengen deel te nemen aan seksuele activiteiten zonder toestemming'' met vier verschillende mannen. De rechtszaak wordt nog vervolgd.
 
Bron: Daily Star & Mirror
Beeld: SWNS.com
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen