Israëlische rabbijn waarschuwt voor coronavaccin: ‘je wordt er homo van!’

Het coronavaccin zou zomaar je seksuele geaardheid kunnen veranderen, althans dat beweert de populaire rabbijn Daniel Asor. Het is allemaal onderdeel van wereldwijd complot van Bill Gates om de wereldorde te veranderen. En hoewel de gedachte van een megadrukke Pride Amsterdam ons natuurlijk al doet hunkeren naar de zomer, geeft de rabbijn verder weinig bewijs voor zijn bewering.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De tienduizenden volgers van Asor konden in een online preek diens theorie over de covid-19-vaccins in volle glorie aanschouwen. De krant Israel Hayom berichtte er begin deze week over. “Een vaccin waarin embryonaal substraat wordt gebruikt, en daar is bewijs voor, zorgt voor tegenovergestelde neigingen!” Daarmee bedoelt de rabbijn dus homoseksualiteit.

Volgens Asor is dit allemaal het werk van een wereldwijd netwerk van vrijmetselaars, de Illuminati, Microsoft-oprichter Bill Gates en anderen die “een nieuwe wereldorde willen vestigen.”

In zijn tirade gaf de rabbijn geen bewijzen die zijn claims ondersteunen. Hij gaat zelfs in tegen een grote groep vooraanstaande rabbijnen die het publiek opriepen zich met een covid-19-vaccin te laten inenten. Momenteel is Israël een van de landen die het meest voorop lopen met het inenten van de bevolking.

De Joodse LGBT+-organisatie Havruta reageert gekscherend: “we zetten momenteel alle zeilen bij om de nieuwe leden te verwelkomen”. Aleph Melbourne, een Joodse LGBT+-organisatie uit Australië, reageert feller. “Het is alarmerend dat zulke onzin door een rabbijn aan zijn gemeenschap wordt verkondigd, zeker tijdens een pandemie.” De beweringen dat vaccins mensen homoseksueel zouden maken zijn volgens Aleph Melbourne net zo onzinnig als “beweren dat iemand van zure haring zwanger zou geraken”.

Er geen reden om aan te nemen dat vaccins invloed hebben op de seksuele geaardheid. LGBT+’ers hebben tijdens de covid-19-pandemie vaker te maken gehad met religieuze leiders die de LGBT+-gemeenschap de schuld in de schoenen probeerden te schuiven. Daarover schreef OUTtv onder andere dit artikel.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen