IDFA 2020 komt naar je toe!

Ook dit jaar slaan OUTtv en IDFA de handen in elkaar om de meest bijzondere, spannende en aangrijpende documentaires van het International Documentaire Filmfestival Amsterdam te tonen. Via het festival zelf, maar ook op OUTtv!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Dit jaar hoef je geen film van IDFA te missen! Het programma van IDFA 2020 is namelijk grotendeels online toegankelijk. Dat betekent dat je makkelijk vanuit huis voor de prijs van 1 ticket, alleen of samen met andere filmliefhebbers, kunt genieten van de nieuwste documentaires en nieuwe media projecten op idfa.nl. Daarnaast vertoont IDFA in meer dan 40 theaters in Amsterdam en door heel Nederland een bijzondere selectie van zeven prachtdocumentaires. Kijk op idfa.nl/extended voor de deelnemende filmtheaters.

Alle online vertoningen zijn op vaste tijden en worden geïntroduceerd door IDFA’s programmeurs. De meeste films worden gevolgd door een IDFA Talk – een verdiepend interview met de filmmaker – of een kortere Q&A. Ook is het vaak mogelijk om live online vragen te stellen aan de filmmaker of hoofdpersoon. De online voorstellingen starten doordeweeks vanaf 14.00 uur en in de weekenden vanaf 10.00 uur, en duren tot ongeveer 23.00 uur.

Kaarten voor voorstellingen zijn dit jaar alleen via de website te koop. Hiervoor heb je een MyIDFA account nodig. Bij vragen staat onze helpdesk voor je klaar, de chatbox staat rechtsonder iedere pagina.

Een film kiezen
Alle IDFA 2020 films vind je op alfabet in Programma A-Z. Hier kun je ook filteren op onderwerp.  Of je kunt juist kiezen voor het Programma per dag. Met maar liefst 257 films en projecten geven we je graag een beetje hulp bij het kiezen. Op idfa.nl/wegwijzers kun je zien welke thema’s er dit jaar naar boven kwamen in de filmselectie. Op idfa.nl/specials zie je de speciale programma’s, zoals Queer Day op maandag 23 november.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen