Grindr voorzitter: huwelijk hoort tussen man en vrouw

Grindr, Scott Chen, Kunlun, huwelijk, homohuwelijk, dating app, Into, lhbt, lgbt, holebi, news, nieuws
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
INTO meldt dat Chen - die de CTO van de app werd nadat het in 2017 door Kunlun was gekocht - een verhaal deelde over voorzitter en CEO van HTC, Cher Wang, die in de VS gevestigde anti-LGBTQ + -groepen ondersteunde, in de hoop de beslissing van Taiwan over het homohuwelijk te beïnvloeden:
"Er zijn mensen die geloven dat het huwelijk een heilige echtverbintenis is tussen één man en één vrouw. Ik ben het daarmee eens, maar dat gaat niemand wat aan. Er zijn ook mensen die geloven dat het doel van het huwelijk is om kinderen te maken die hun DNA dragen. Dat gaat ons ook niets aan. Er zijn mensen die gewoon anders zijn dan jij, die wanhopig willen trouwen. Ze hebben hun eigen redenen.’’
 
Chen erkende zijn post in een reactie op het INTO-artikel, maar zei dat hij een voorstander van het homohuwelijk was: "De reden dat ik zei dat het huwelijk een heilige echtverbintenis is tussen één man en één vrouw, is gebaseerd op mijn eigen persoonlijke ervaring. Ik ben een heteroman die getrouwd is met een vrouw van wie ik hou en ik heb twee prachtige dochters waar ik van hou dankzij het huwelijk. Dit is hoe ik me voel over mijn huwelijk. Verschillende mensen hebben verschillende gevoelens over hun huwelijk. Je kunt mijn gevoelens over mijn huwelijk niet ontkennen. " Hij voegde toe al sinds jong af aan een grote voorstander te zijn voor LGBTQ+ rechten en trots is om voor Grindr te werken.
 
Chen bekritiseerde INTO's rapportage als " onevenwichtig en misleidend ", en voegde eraan toe: " Het kwetst mijn gevoelens en het kwetst tevens INTO's en Grindr's reputatie ". Zach Stafford, een voormalig Guardian-schrijver, zei dat Into's redactionele beslissingen onafhankelijk waren van Grindr, en voegde eraan toe: "We staan achter onze rapportage ... We zijn erg geïnteresseerd in het vertellen van de verhalen die queer mensen het meest beïnvloeden ... De INTO-medewerkers zien dit als hun werk."
 
Bron: INTO
 
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen