De vijf overleden slachtoffers van de Colorado Springs schietpartij

Afgelopen zaterdagnacht werd de queer nachtclub Q in Colorado Springs aangevallen door een schutter. Deze zinloze tragedie leidde tot vijf doden en meerdere gewonden. Lees hieronder meer over de overleden Daniel Davis Aston, Derrick Rump, Kelly Loving, Ashley Paugh en Raymond Green Vance op OUT.tv
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Daniel Davis Aston (hij/hem)

De 28-jarige Daniel was een barleidinggevende bij Club Q. Collega’s omschrijven hem als de beste leidinggevende die iemand zich kon wensen vanwege zijn positieve en enthousiaste houding. Hij verhuisde twee jaar geleden naar Colorado Springs om dichter bij zijn ouders te wonen. Op vierjarige leeftijd zei Daniel al tegen zijn moeder dat hij een jongen was, ongeveer een decennium voordat hij openlijk uit de kast kwam als transgender man. Hoewel hij zichzelf omschreef als verlegen, zeggen vrienden en familie dat dit alles behalve het geval was. Hij was creatief, gepassioneerd en vond het heerlijk om mensen te entertainen.

 

Derrick Rump (hij/hem)

Derrick was een barman bij Club Q, waar hij een gemeenschap vond aan mensen waar hij erg veel van hield. Volgens zijn zus voelde hij dat hij daar kon schitteren, wat hij ook deed. Als je een nummer van Britney Spears hoorde spelen bij binnenkomst, wist je gelijk dat Derrick achter de bar stond. Hij en collega Daniel Aston werden samen gezien als het kloppend hart van Club Q. Verder omschrijven zijn vrienden Derrick als een vertederend brutale en extreem eerlijke jongen met liefdevolle bedoelingen.

 

Kelly Loving (zij/haar)

Kelly (40) wordt door haar zus omschreven als uiterst onzelfzuchtig. Ze was een zorgzame vrouw die altijd anderen op de eerste plek zette. "Ze was zo'n mooie trans vrouw", zegt een goede vriendin van Kelly. "Ze kon intimiderend zijn omdat ze zo mooi was. Maar ze was precies het tegenovergestelde. Ze was warm, gastvrij en ze nam me onder haar hoede."

 

Ashley Paugh (zij/haar)

De 35-jarige Ashley was een dagtrip in Colorado Springs aan het afronden met wat een gezellige nacht in Club Q moest worden. Volgens haar zus was Ashley enorm toegewijd aan haar familie, met name haar 11-jarige dochter.

 

Raymond Green Vance (hij/hem)

De 22-jarige Raymond bezocht Club Q voor het eerst met zijn vriendin en onder anderen haar ouders. Hij wordt omschreven door naasten als een aardige, begaafde en onbaatzuchtige jongvolwassene. Hij bracht het grootste deel van zijn vrije tijd door met zijn vriendin, met wie hij al sinds de middelbare school samen was. Hij speelde ook videogames en hoopte daar een online carrière van te maken. Bovenal wil zijn moeder dat men Raymond herinnert als een ‘’lange, knappe, zachtaardige reus’’.

 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen