Zien: Lil Nas X verleidt de duivel met lapdance in nieuwe video

In zijn nieuwe video laat Lil Nas X, de zanger/rapper van de megahit Old Town Road, zich van zijn meest queer kant zien! En daar hoort ook een indrukwekkend dansje met de duivel bij…
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Voor zijn nieuwe single Montero neemt Lil Nas X je mee in het gelijknamige land. Het doet denken aan het oude Griekenland, er zijn verwijzingen naar de Bijbel en zelfs Marie-Antoinette zou opveren bij het zien van de video.

 

Het gebeurt niet vaak dat een mainstream hiphopartiest zo inzet op zijn homoseksualiteit en flamboyante stijl. Met het podium dat Lil Nas X heeft gekregen na zijn megahit Old Town Road, zorgt hij al enige tijd voor een nieuwe (en volgens velen een hoognodige) wind in de hiphopindustrie.

 

De video voor Montero moet een land symboliseren waar niemand zijn, haar of diens gevoelens moet onderdrukken. En dat doet Lil Nas X zeker niet. Aan het begin van de video zien we hem intiem met een slangachtig figuur, om aan het einde de hel te betreden via een paal en vervolgens de duivel te verleiden met een heerlijke lapdance.

 

Bekijk de video hieronder!

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen