Veneno actrice onthult prognose en neemt afscheid van fans: ‘’Nog twee maanden te leven’’

Isaebel Torres steelt al haar scenes in de hitserie Veneno als een verouderde Cristina Ortiz, die de kijker een terugblik geeft op haar turbulente maar indrukwekkende leven. Nu heeft Torres zelf een tragische onthulling gedaan op haar Instagram. Zo deelt de 52-jarige transgender actrice naar verwachting nog twee maanden te leven in verband met longkanker.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De actrice vecht sinds 2018 tegen longkanker, maar nu heeft ze gehoord dat de ziekte is verergerd. Haar artsen hebben een levensverwachting van slechts twee maanden gegeven. "Laten we kijken of ik daar overheen kom, en zo niet, wat kan je doen? Zo is het leven", legt ze uit in haar Instagram-video.

Nadat ze het nieuws had gekregen nam Isabel Torres via haar sociale media afscheid van haar volgers. "Ze geven me nog twee maanden te leven", zei de actrice die nu bij haar beste vriendin thuis is.

De 52-jarige artiest plaatste op 15 november een "laatste" video op haar Instagram-account, waarin wordt beschreven dat haar metastase is verslechterd. Torres nam de tijd om alle steun van haar fans te bedanken en bedankte haar familie en vrienden die haar in dit proces hebben gesteund.

De Veneno-ster vertelde haar volgers over haar ziekte in maart 2020. Naast het bedanken van alle mensen die haar hebben gesteund, nam Torres de tijd om ook Cristina 'Veneno' Ortiz te bedanken als een icoon van de LGBTQ+-gemeenschap in Spanje en wat het heeft betekend om deel te nemen aan de serie. "Ik ben het succes van Veneno erg dankbaar, maar het is ook heel moeilijk wat mij overkomt", zegt ze.

Haar volgers, collega's van de hitserie en vrienden reageerden snel op de video met steunbetuigingen, aanmoediging, wensen voor herstel en dankbaarheid voor Isabel. Net als La Veneno zelf, heeft Torres ook barrières afgebroken in de Spaanse entertainmentindustrie voor de LGBTQ+-gemeenschap in Spanje, met name voor transgender vrouwen.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen