Vader rijdt heel Frankrijk door om lesbische dochter te vermoorden

In Frankrijk is een man opgepakt die dreigde zijn dochter te vermoorden, omdat ze recentelijk uit de kast was gekomen. Hij reed in totaal 800 kilometer om haar op de universiteit op te zoeken.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Volgens de regionale krant L’Indépendent had de 19-jarige dochter van de man haar ouders opgebeld om te vertellen dat ze een vriendin heeft. Haar ouders wisten niet dat ze lesbisch is en haar vader reageerde furieus. “Moet ik je keel doorsnijden, zodat je het begrijpt?” zou hij aan de telefoon hebben gedreigd. “Als ik je keel moet doorsnijden, zal ik dat doen!”

Afgelopen vrijdag reed de vader ’s nachts van Straatsburg, waar hij woont, naar Narbonne, waar zijn dochter studeert. Daarvoor moest hij 800 kilometer overbruggen. Eenmaal aangekomen bij de universiteit vond hij zijn dochter en dreigde opnieuw om haar te vermoorden. De studente en haar vriendin gingen daarom naar binnen om te schuilen, maar de vader probeerde de universiteit binnen te gaan. Medewerkers hielden hem bij de ingang tegen en belden de politie.

De vader werd meteen opgepakt en blijft tot de rechtszaak vastzitten. Aangezien hij het hele land heeft doorkruist om zijn dochter op te zoeken, acht de politie het te gevaarlijk om hem vrij te laten. Zijn dochter, zijn vrouw en de vriendin van zijn dochter hebben aangifte tegen hem gedaan.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen