Tel Aviv Calling: Update

Eurovision in Concert

Het Eurovisiesongfestival komt eraan en dat betekent dat Eurovision in Concert nog dichter om de hoek ligt! Eurovision In Concert is een goede manier om voor het echte optreden nog één keertje te laten zien wat je in huis hebt, en ook dit jaar belooft het een topavond te worden in de AFAS in Amsterdam.

Deelnemers van het Eurovisie Songfestival wie op gaan treden bij de AFAS zijn; Oto Nemsadze, Zena, Nevena Božović, Luca Hānni, Ester Peony, Lake Malawi, Sebastian en Durude, Joci Pápai, Katerine Duska, Kobi Marimi, D Mol, S!sters, KEiiNO, Juri, Leonora, Michael Rice, Paenda, Miki, Bilal Hassani, Jonida, Eliot, Serhat en Amsterdams eigen, Duncan Lawrence.

De deelnemers zullen worden ondersteund door spectaculaire gast optredens waarvan de namen nog onbekend zijn.

De AFAS heeft een capaciteit van 6000 mensen en er zijn nog kaartjes over!


Bilal Hassani brengt twee krachtige nieuwe nummers

De Franse Eurovisiedeelnemer Bilal Hassani heeft voor het Eurovisie niet stil gezeten en komt uit met twee nieuwe nummers; Fais beleck en Jaloux. Beide nummers laten een andere kant van de zanger zien! Voor de Bilal fans is dit goed nieuws.

Fais beleck (pay attention) is een persoonlijk liedje over een vorige relatie van Bilal die is stuk gelopen omdat de partner in kwestie zich schaamde voor Bilal zijn vrouwelijke kant.


Jaloux is een liedje waarin Bilal zijn gevoel uit over de negatieve reacties die hij kreeg na het winnen van Destination Eurovision. Bilal realiseert zich in het liedje dat zijn haters jaloers zijn op zijn succes en hij hier geen aandacht aan moet geven.


Samen met Roi, Bilal zijn Eurovisiesongfestival inzending, zullen ook Jaloux en Fais Beleck op zijn debuutalbum Kingdom verschijnen. Het album wordt op 24 april uitgebracht.


Sergej focust op zichzelf

De Russische zanger Sergej werd in 2016 derde bij het Eurovisiesongfestival met het nummer You Are The Only One. Dit jaar is hij terug met een compleet ander nummer en met alle ervaring waar hij over beschikt heeft de zanger hoge verwachtingen waar te maken. Dit jaar gaat Sergej het anders aanpakken zegt hij:

''Deze keer ga ik niet kijken naar wie er wordt geschat hoog te gaan scoren, ik luister niet naar wat mensen te zeggen hebben over mij of mijn optreden. Tot het einde zal ik vooral op mijzelf focussen en in mijn eigen hoofd zitten omdat ik me niets wil aantrekken wat mensen ervan zeggen maar ik er zelf zeker over wil zijn’’.

 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen