OUTmusic Spotlight

outtv, outmusic, spotlight, davis mallory, sun and moon
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Davis heb je al eens voorbij zien komen in de OUTmusic Spotlight met het nummer 'Dance With Me', maar nu is hij terug met Sun & Moon. Hij noemt het nummer een retro-sounding pop nummer geïnspireerd door Prince en Michael Jackson. De teksten van het nummer focussen op het einde van een relatie en zijn gebaseerd op zijn eigen leven.

Mallory focust zich de laatste tijd veel meer op het zelf schrijven van zijn nummers. "Ik heb nog wel co-schrijvers, maar kwam erachter dat wanneer ik de vocale melodiën bepaal, ze veel beter bij mijn stem passen dan wanneer een andere artiest de melodie maakt," zegt de zanger tegen Instinct Magazine.

Het nummer is sexy en zwoel, wat ook in de clip terug te zien is. Benieuwd naar de clip? Bekijk hem hieronder en laat meteen je stem achter! Vind je het nummer te gek? Geef 'm dan een TOP! Wil je het niet nog eens terughoren? Geef het nummer dan een DROP. De OUTmusic Spotlight van vorige week was Jake Shears met het nummer Creep City. Deze werd door jullie met 57% geTOPT en zal je dus vaker terugzien tijdens OUTmusic.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen