OUTmusic Spotlight

outtv, gay, spotlight, jill shaw
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
De 22-jarige Jill is een Vlaamse singer-songwriter. Muziek is altijd al haar passie geweest en ze volgt nu dan ook een Jazz opleiding aan de JAZZ-POP & SOUL Studio in Antwerpen. In 2012 brak ze door met het nummer Summer Sucks, waarna ze niet meer te stoppen was. De laatste jaren heeft Jill haar stijl ontwikkeld en opnieuw uitgevonden. Game is het eerste van vijf nummers dat in deze nieuwe sound te horen is. Jill is gek op schrijven en focust zich daar veel op.

Game nummer gaat over keuzes maken. "Ik werd geïnspireerd door mijn eigen leven en hoe we allemaal op bepaalde punten in ons leven in een spiraal terecht komen," zegt Jill tegen Tagmag.
Een van die keuzes gaat over wie je bent en wie je wil zijn. In de clip van Game zien we Maxime, een transvrouw. Jill vind dit een belangrijk thema om te behandelen. "Maxime heeft een belangrijke keuze gemaakt in haar leven en is daar ook helemaal voor gegaan. Ik ben er zeker van dat er super veel mensen zijn die van kinds af aan zich niet goed in hun lichaam voelen, die lang strugglen en niet weten wat er aan de hand is," zegt Jill.
 
Ben je benieuwd naar de videoclip? Bekijk 'm hieronder en laat meteen je stem achter. Vind je het een leuk nummer? Geef het dan een TOP. Is het niks voor jou? DROP het nummer dan! De OUTmusic Spotlight van vorige week, Chester Lockhart met het nummer In Loving Memory, is door jullie met 92% geTOPT en zal je dus vaker langs horen komen tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen