OUTmusic Spotlight

Merol, Merel Baldé, kerst met de fam, borderline, lekker met de meiden, outtv, outmusic spotlight, kerst, kerstmis, Christmas, feestdagen
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Na Lekker met de meiden en Borderline geeft MEROL (Merel Baldé) haar briljante take op het kerstseizoen. Met dit pakkende nummer beschrijft ze een al te herkenbare kerst met de familie tot in de hilarische details. KERST MET DE FAM is een anti-kerstliedje dat toch het ultieme kerstgevoel aanwakkert. Eerder vertelde ze aan het AD dat het nummer deels gebaseerd is op haar kerstvieringen met de familie. ''De kerstperiode is altijd een tijd waarin alles maar leuk moet zijn met elkaar. Ik wilde kerst in mijn liedje eens niet romantiseren. Iedereen herkent wel dingen uit de tekst. Maar het is niet alleen maar kritisch: in het refrein komt wel weer die gezelligheid terug.''
 
In de videoclip zien we Merel Tuincentrum Osdorp op stelten zetten in een fel rode Santa cat-suit. Zo krijgt ze diverse bezoekers en medewerkers in de kerstsfeer en wordt er gezellig meegedanst. Een Tuincentrum heeft er nog nooit zo leuk uitgezien!
 
Eerder deze maand kondigde Merel twee optredens voor volgend jaar in de Paradiso aan. Deze waren ook binnen no time uitverkocht! Later werd er een derde show aangekondigd. Deze zal plaatsvinden in de grote zaal van de Paradiso op 24 maart (en er zijn nog kaarten beschikbaar, dus sla je slag!). Het mag daarom ook zeker gezegd worden dat 2018 erg lekker is gelopen voor Merel en 2019 ziet er tevens veelbelovend uit voor de zangeres!
 
Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. De vorige keer konden jullie stemmen op 'High In The Valley' van Dominique Pruitt. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen